Page 14 - cely_gh0621
P. 14
hotel a gastro
NOVÝ TREND:
Děti v hotelu nebo restauraci
PANDEMIE ZNAČNĚ ZAMÍCHALA SE STRUKTUROU HOSTŮ. RODINY
S DĚTMI STÁLE VÍCE VYHLEDÁVAJÍ DOMÁCÍ DESTINACE A NUTNO ŘÍCI,
ŽE JSOU TO VELMI LOAJÁLNÍ HOSTÉ, KTEŘÍ DOVOLENOU V ČESKU
NEBEROU NUTNĚ JAKO LEVNOU DOVOLENOU.
sou ale děti v hotelech a restaura- Spokojenost rodin se odvíjí napří- Co děti potřebují, si nejlépe před-
cích starost nebo radost? A co vlast- klad od schopnosti přizpůsobit svůj staví ti, kteří sami děti mají. „Když jsme
Jně znamená dobře pečovat o dět- podnik tak, aby bylo kam umístit se před lety začali s kolegy zamýšlet,
ského zákazníka? dětský kočárek, aby bylo možné usadit co pro děti a jejich rodiče zlepšit, čer-
dítě u stolu do čisté vysoké stoličky, pali jsme hodně ze zkušeností z po-
Co všechno rodiny aby se jídlo v restauraci podávalo na bytů v různých ubytovacích zařízeních
s dětmi ocení dětských talířcích s dětskými příbory s našimi vlastními dětmi,“ potvrzuje
Dobrá péče o děti v hotelech a restaura- a třeba i bryndáčkem, aby bylo mamin- Pavel Bednář z krkonošského hotelu
cích znamená spokojenost nejen dětských kám k dispozici klidné místo na kojení, Horizont, který nabízí řadu dětských
klientů, ale i jejich rodičů, kteří se pak rá- na toaletách byl přebalovací pult balíčků. Mezi nedávné patřil například
di vrací. A k tomu nestačí jen mít na jí- a u umyvadla stupátko. To jsou drobné pobyt „Halloween na horách“, který
delním lístku tři dětská jídla alá špagety, detaily, na kterých ale stojí celkový zahrnoval karneval, rodinné „dýňodla-
smažák s bramborem a řízek s hranolky. dojem z místa. bání“ a různé animační programy.
12 www.gastroahotel.cz