Page 7 - Gastro&Hotel 06/2022
P. 7
FAGOR - MEAT -AGER
MEAT -AGER je koncept
společnosti Fagor pro suché
zrání, které zvyšuje hodnotu
vloženého produktu.
Staření či zrání masa, salámů a sýrů je proces, dokonalou cirkulaci vzduchu uvnitř skříní.
který výrobku poskytuje přidanou hodnotu. Provozní teplota těchto chladicích skříní je
Meat -Ager je ideálním produktem pro každou +0 °C až +20 °C. Vlhkost v rozmezí mezi 60 %
firmu, která chce prodávat vyzrálé maso, salámy až 90 % bez potřeby připojení na přívod vody.
nebo sýry, protože slouží dvojímu účelu: produkt Inteligentní ovládání senzorů teploty a vlhkosti
zraje díky velmi přesným kontrolním systémům, pomáhá řídit elektrický ohřívač odmrazování
které umožňují udržovat jídlo v optimální při potřebě zvýšit vlhkost a kompresor, který
zóně pro zrání a současně zobrazí nabídku se aktivuje při potřebě udržení či snížení
zákazníkovi. Součástí procesu zrání je úbytek správné teploty a vlhkosti v komoře. Filtr
hmotnosti způsobený vypařováním vody s aktivním uhlím zajišťuje při procesu stárnutí
zadržené uvnitř produktu, zejména v mase. úplné odstranění všech mikroorganismů.
Díky regulaci vlhkosti dokáže Meat -Ager Filtr s aktivním uhlím je ve spodní části, kde
minimalizovat úbytek hmotnosti způsobený vzduch vstupuje do komory. Tímto způsobem
vypařováním. Během zrání se maso vyvíjí je vzduch před vstupem filtrován a organické
a změkčuje se jeho struktura, zatímco jeho sloučeniny prostředí jsou odstraněny. Každá
chuť se koncentruje. Tato skutečnost umožňuje chladící skříň na zrání masa obsahuje podpěru
prodej masa za cenu vyšší než původní, což s bloky himalájské soli. Bloky soli jsou složený
následně zvyšuje obchodní zisky. z 84 minerálů a stopových prvků, jako je
vápník, hořčík a draslík, který podporuje tvorbu
FAGOR vyrábí dvě produktové řady Meat vnější kůry v kusech masa při zachování
Ager-ADVANCE (vitríny) a CONCEPT maximální čerstvosti a optimální vlhkosti
(chladicí skříně na zrání masa). uvnitř. Rovnoměrné rozložení chladu uvnitř
Skříňě na zrání masa řady Concept vynikají komory skříně je dosaženo díky vynikajícímu
nad konkurencí díky inovativnímu designu ventilovanému chladicímu systému
a efektivnímu výkonu. Jejich systém kontroly a antikoroznímu výparníku. V nabídce
vlhkosti a teploty spolu s UVC sterilizací zajišťují firmy FAGOR jsou dvě velikosti s dvěma
maximální bezpečnost potravin a vytvářejí provedeními vnějšího pláště (černý a nerezový).
Model FMA-1650 o hrubém objemu 496 l je
vybaven čtyřmi kovovými policemi potaženými
plastem, z nichž každá má nosnost až 40 kg
a menší model FMA-900 o hrubém objemu
140 l je vybaven dvěma policemi s max. nosností
do 20 kg. Tyto skříně je možno navíc doplnit
o různá příslušenství, jako jsou podstavce
nebo háky na zavěšení masa.