Page 4 - Gastro&Hotel 06/2022
P. 4
Obsah
12 20
44 53
Obsah LISTOPAD/PROSINEC 2022
3 Novinky 28 Gastro
4 Kdo je kdo Tomáš Kalina: Vítejte v zákulisí
Culinary Symposia
6 Dotace
Dotační cesta k úsporám 36 Hygiena
Hlavně pořádek a kázeň
8 Turistika
Trochu jiné cestování 40 Technologie
Na mytí nádobí stačí méně času a vody
12 Restaurace
Jak by měla vypadat 44 Sezona
restaurace v roce 2023 Ryby jako vánoční antidepresivum
16 Marketing 50 Na sladko
Marketing restaurace Sváteční dezerty udržitelně a eticky
za minimální náklady 53 Bez cukroví nejsou Vánoce
20 Hotely 57 Gastro a víno
Jak nepustit krizi přes práh hotelu Drinky pro sváteční náladu
24 Rozhovor 60 Gastro a víno
Víťa Bajčanová: Za dobrým jídlem Vánoční snoubení
jsou kvalitní suroviny 64 Gastro a pivo
Experimentální pivovar, co má energii
2 www.gastroahotel.cz