Page 5 - Gastro&Hotel 06/2022
P. 5
Novinky
STALO SE
GRAND JOUR
DE CHAMPAGNE
Praha hostila po patnácté
každoroční svátek milovníků
šampaňského. Návštěvníci měli
v rámci velkému zájmu těšící se
Champagne Exhibiton mož-
nost degustovat na třicet druhů
Champagne z osmnácti domů.
Kromě pravidelných účastníků
se letos poprvé představil napří-
klad dům Boizel.
VELETRHY
SIGEP
Kdy: 21.–25. 1. 2023 Kde: Rimini, Itálie
Veletrh pro všechny z oboru cukrářství-pekařství.
Produktové novinky, trendy, inovace v oblastech
zmrzliny, cukrařiny, čokolády, kávy a pekařství.
Více informací na www.iegexpo.it.
HORECAVA
Kdy: 9.–12. 1. 2023 Kde: Amsterdam, Nizozemsko
Mezinárodní odborný veletrh hotelnictví a cateringu
Více informací na www.horecava.nl.
AKTUÁLNĚ
NOVÝ ROČNÍ PROJEKT AMSP ČR
AMSP ČR spustí 1. 1. 2023 nový hlavní roční nedotační
projekt, který ponese název Rok udržení podnikání 2023.
Hlavními tématy projektu budou úspory a chytrá řešení,
digitalizace a kybernetická bezpečnost, ESG a udržitelné
financování a cirkulární ekonomika. Aktuální informace
sledujte na www.amsp.cz.
KURZY
HOUSEKEEPING, MODUL III.
Kdy: 11. 1. 2023 Kde: sídlo AHR ČR, Praha
Kurz se skládá ze dvou částí, řízení nákladů
oddělení Housekeepingu a vzdělávání a rozvoje
zaměstnanců. Témata teoretické části budou
představena formou prezentace, následovat bude
diskuse s využitím modelových situací jednání.
Více informací na www.ahrcr.cz.
www.gastroahotel.cz 3