Page 3 - Gastro&Hotel 06/2022
P. 3

Na úvod







                                          profi  revue
                       LISTOPAD/PROSINEC 2022




                  VYDAVATEL
                  DILESTA PRODUCTION, s. r. o.
                  Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
                  REDAKCE
                  Kateřina Fišerová
                  fiserova@gastroahotel.cz
                  Stáňa Krejčová
                  krejčova@gastroahotel.cz
                  Ema Pellarová
                  pellarova@gastroahotel.cz
                  INZERCE
                  Diana Marková, +420 603 433 320
                  markova@gastroahotel.cz
                  DESIGN
                  Lenka Chybová
                  chybova@gastroahotel.cz
                  SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE                    MILÉ ČTENÁŘKY, MILÍ ČTENÁŘI,
                  Branko Černý, Václav Bartůšek,
                  Lenka Kabeláčová, Jiří Kučera,             konec roku je takovou hezkou pomyslnou
                  Petr Kořistka, Olga Vomáčková
                                                             čarou, ještě jednou se ohlédneme zpět a pak
                  VÝROBA                                     už se soustředíme jen na to, co nás bude
                  Print Production, s. r. o.,                čekat v roce následujícím. V posledních
                  Nádražní 3, 150 00 Praha 5
                                                             letech dostává gastronomie pěkně zabrat,
                  DISTRIBUCE                                 je to jako bychom procházeli nekonečným
                  Postservis, Poděbradská 39,
                  109 00 Praha 9                             auditem. Jen co je jedna oblast prověřena,
                                                             je na čase zkontrolovat další… Proto je
                  Objednání předplatného na:
                  info@gastroahotel.cz                       důležitější víc než kdy jindy sledovat
                  www.gastroahotel/predplatne                aktuální situaci v našem oboru, inspirovat se
                  Gastro & Hotel prof i revue                zkušenostmi a úspěchy ostatních, případně
                  vychází 6x ročně.                          si nechat poradit od různých zavedených
                  MK ČR E 18532                              institucí, využít dostupné dotace
                  ISSN 1803-585X                             a v neposlední řadě nechat promlouvat
                  Vydavatel neodpovídá                       svého vnitřního vizionáře, který vám poradí,
                  za věcný obsah inzerátů.                   co by mohlo fungovat. A zkoušet a zkoušet.
                  Fotograf ie:                               Časopis Gastro & Hotel pro vás vyhledává
                  archiv f irem a Shutterstock               možnosti, díky kterým se váš podnik může
                                                             posunout dál. Nejinak je tomu v tomto čísle,
                                                             které máte od nás jako malý vánoční dárek
                                                             oblečeno do nového designu. Doufáme,
                  Profesní partneři
                                                             že se vám bude líbit a z našich článků
                                                             a vánočních receptů od známých kuchařů
                                                             načerpáte spoustu užitečné inspirace!

                                                             Úspěšný nový rok 2023 vám přeje
                                                             vaše redakce.
                     Najdete nás také na
                     www.facebook.com/gastroahotel
                     instagram.com/gastroahotel





                                                                                  www.gastroahotel.cz 1
   1   2   3   4   5   6   7   8