Page 22 - cely_gh0621
P. 22

soutěže



















       ZNÁTE






       Český




       Gastronomický



       Institut?


























       NA NAŠI GASTRONOMICKOU SCÉNU VSTOUPIL PŘED ROKEM.

       SDRUŽUJE PROFESIONÁLY Z OBORU A JEHO CÍLEM JE ROZVÍJET
       OBLAST PODNIKÁNÍ, EKONOMIKY, VZDĚLÁVÁNÍ, ZDRAVÍ A KULTURY.

       TATO TÉMATA ŘEŠÍ S AKTIVNÍMI PARTNERY A SPOLEČNĚ

       MAJÍ ZA CÍL FORMOVAT CELÉ GASTRO ODVĚTVÍ
       A JEHO PROFESIONÁLNÍ STANDARDY.


           Ať už jste majitelé hotelů, restaurací, ředitelé hotelových škol nebo gastronomičtí
           fanoušci, institut nabízí mnoho způsobů, jak se v oboru či zálibě rozvíjet. Můžete
           se zapojit do tematických Gastro skupin a sdílet své zkušenosti s dalšími profesionály
           v oboru. Budete přizváni k účastni na moderovaných digitálních eventech na různá
           témata. Získáte podporu pro své podnikání a exkluzivní přístup k datům, statistikám
           a analýzám spojeným s gastronomií. Na konkrétní přínosy Českého Gastronomickém
           Institutu jsme se zeptali Filipa Sajlera, jednoho ze zakladatelů projektu.



       20 www.gastroahotel.cz
   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27