Page 10 - cely_gh0520
P. 10

AKCE




            VELETRŽNÍ



            TIPY



           Veletrh FOR GASTRO & HOTEL
           představuje letošní novinky a trendy
           10. ročník mezinárodního veletrhu hotelového
           a restauračního zařízení, potravinářství
           a gastronomie proběhne ve dnech 1.–3. října 2020
           na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Zavedená akce pro
           profesionály z oboru HoReCa představí novinky
           a trendy napříč celým segmentem.



           CZECH TRAVEL                                         VELETRH                Komplex
           MARKET 2020                                          WINE                   potravinářských
           Mezinárodní odborný                                  PRAGUE                 veletrhů SALIMA
           kontraktační veletrh, určený                         Z původního            se v roce 2020
           odborníkům z oblasti cestovního                      listopadového          definitivně ruší
           ruchu, se uskuteční na výstavišti                    termínu se veletrh     Dohodly se na tom Veletrhy
           PVA EXPO PRAHA od 24. 11.                            přesouvá na            Brno s profesními asociacemi
           do 25. 11. 2020. Organizátor                         příští rok             a klíčovými vystavovateli.
           zve k účasti profesionály                            a 6. ročník se         Hlavním důvodem je přetrvávající
           z výjezdového, příjezdového                          uskuteční ve dnech     nejistota ve vývoji pandemie
           i domácího cestovního ruchu.                         4.–5. května 2021.     a související vládní opatření.




              Kalendář                                                                 Seminář –
                                                                                       Retro moučníky
             ZAJÍMAVÝCH                                                                KDY: 24. 10. 2020
                                                                                       KDE: Střední škola 
               AKCÍ                                                                    zemědělská a potravinářská, 
                                                                                       Klatovy
                                                                                       Seminář se pod vedením
                                                                                       Pavlíny Berzsiové a Aleny
                                                                                       Pechlátové bude věnovat
                                                                                       moučníkům 80. let, tradičním
                                                                                       recepturám, novému
                                                                                       tvarování do forem
                                                                                       a netradičnímu zdobení.                      Léto se neobejde bez chuti
                                                                                       Více informací na
                                                                                        www.akc.cz 
           Recepční profesionál, modul I.                                                                                           meruněk a melounů

           KDY: 8. 10. 2020 KDE: Praha, sídlo AHR
           Kurz je zaměřen na seznámení se základními pojmy a terminologií, profesními službami,
           základy společenské etikety a správný způsob provázení hosta hotelem.
           Jak znovu rozjet provoz F&B úseků od A do Z                                                                              A co když je propojíte v drinku Melon Fresher?


           KDY: 20. 10. 2020 KDE: Praha, sídlo AHR
           Dozvíte se, jak efektivně plánovat personál, jak počítat náklady nebo jak bojovat                                        Do velké vinné sklenice nalijte 4 cl Bartida Meruňkovice a přilejte o polovinu méně melounového
           s nedostatkem personálu. Část kurzu je zaměřena i na pozici šéfkuchaře.                                                  pyré Mixer. Nezapomeňte na kousek čerstvého melounu a lístky máty a máte vyhráno.
           Více informací na www.ahrcr.cz


       8 www.gastroahotel.cz




                                                                                                                          StockMelonPR_gh0520.indd   1                                                                                26.08.20   13:58
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15