Page 5 - OPRAVA celyN_gh0222
P. 5

novinky a veletrhy





        Wine Prague                                                                          veletrhy

        KDY: 10.–11. 5. 2022
        KDE: výstaviště PVA EXPO Praha
        6. ročník mezinárodního veletrhu vína
        pro profesionály a odbornou veřejnost.
        Více informací na www.wineprague.com

        ProWein

        KDY: 15.–17. 5. 2022
        KDE: Düsseldorf, Německo
        Mezinárodní veletrh vín a lihovin
        pro odborné návštěvníky.
        Více na www.prowein.de












                                                  Bidfood Expo 2022

                                                  KDY: 25.–27. 5. 2022 KDE: výstaviště PVA EXPO Praha
                                                  Největší gastronomická událost v České republice pro odbornou veřejnost.
                                                  Kuchařské show českých i zahraničních celebrit, světové trendy a novinky.
                                                  Více na www.bidfood.cz/expo



                                                Imex Frankfurt


                                                KDY: 31. 5.–2. 6. 2022 KDE: Frankfurt nad Mohanem, Německo
                                                Světový veletrh incentivní a kongresové turistiky pro profesionály z oboru.
                                                Více informací na www.imex-frankfurt.com


                                                                   Grilované pokrmy
                                                    kurzy          a letní menu


                                                                   KDY: 19. 5. 2022
                                                                   KDE: sídlo společnosti Retigo, Rožnov pod Radhoštěm
                                                                   Další ze série workshopů po taktovkou Honzy Horkého,
                                                                   kapitána Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR.
                                                                   Honza předvede jak na steaky z vyzrálého masa, saláty,
                                                                   marinády a vhodné kombinace s přílohami.

                                                                   Itálie
                                                                   v bezlepkové kuchyni

                                                                   KDY: 18. 6. 2022
                                                                   KDE: Národní zemědělské muzeum, Praha
                                                                   Jak na italskou kuchyni bez lepku a laktózy se naučíte
                                                                   v kurzu s Radkou Vrzalovou. Více informací a přihlášky
                                                                   na www.akc.cz


                                                                                                 www.gastroahotel.cz 3
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10