Page 3 - OPRAVA celyN_gh0222
P. 3
na úvod
březen/
duben 2022
REDAKCE
Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
VYDAVATEL
DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
EDITORKA
Ema Pellarová
pellarova@gastroahotel.cz
INZERCE
Diana Marková, +420 603 433 320
markova@gatroahotel.cz,
dimark@email.cz
KOREKTURY
Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
krejcova@gastroahotel.cz
SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
Branko Černý, Václav Bartůšek,
Kateřina Fišerová, Lucie Havrdová,
Lenka Kabeláčová, Ondřej Kocman,
Petr Kořistka, Petr Pražák,
Olga Vomáčková
DESIGN
Lenka Chybová
chybova@gastroahotel.cz
VÝROBA
Print Production s.r.o., Nádražní 3,
150 00 Praha 5
DISTRIBUCE
Postservis, Poděbradská 39,
109 00 Praha 9
Objednání předplatného na:
info@gastroahotel.cz
www.gastroahotel/predplatne
Gastro&Hotel prof i revue
Milé čtenářky, milí čtenáři,
vychází 6x ročně.
MK ČR E 18532
ISSN 1803-585X
taky to cítíte? To báječné léto ve vzduchu? A hlavou vám
Vydavatel neodpovídá
za věcný obsah inzerátů. víří myšlenky, jak se připravit na hlavní sezonu, čím
novým zaujmout hosty, co neotřelého jim nabídnout
Fotograf ie:
archiv f irem a Shutterstock a jak je motivovat k opětovné návštěvě. Zkuste se
inspirovat na následujících stránkách. Třeba by je
zaujal barman jako z jiné planety, kousek méně známé
Profesní partneři zeleniny na talíři nebo víno, které nezamotá hlavu.
Dozvíte se také, jak si poradit s náborem zaměstnanců
a co obnáší jejich odpovědnost vůči vám i klientům,
nebo jak vysvětlit nevyhnutelně zvyšující se ceny za
poskytované služby. To samozřejmě není všechno,
Najdete nás také na
začněte listovat a dozvíte se toho mnohem víc.
www.facebook.com/gastroahotel
instagram.com/gastroahotel Přejeme úspěšný rozjezd sezony!
Vaše redakce
www.gastroahotel.cz 1