Page 3 - OPRAVA celyN_gh0222
P. 3

na úvod











              březen/
              duben 2022



        REDAKCE
        Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
        VYDAVATEL
        DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
        EDITORKA
        Ema Pellarová
        pellarova@gastroahotel.cz
        INZERCE
        Diana Marková, +420 603 433 320
        markova@gatroahotel.cz,
        dimark@email.cz
        KOREKTURY
        Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
        krejcova@gastroahotel.cz
        SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
        Branko Černý, Václav Bartůšek,
        Kateřina Fišerová, Lucie Havrdová,
        Lenka Kabeláčová, Ondřej Kocman,
        Petr Kořistka, Petr Pražák,
        Olga Vomáčková
        DESIGN
        Lenka Chybová
        chybova@gastroahotel.cz
        VÝROBA
        Print Production s.r.o., Nádražní 3,
        150 00 Praha 5
        DISTRIBUCE
        Postservis, Poděbradská 39,
        109 00 Praha 9
        Objednání předplatného na:
        info@gastroahotel.cz
        www.gastroahotel/predplatne
        Gastro&Hotel prof i revue
                                                     Milé čtenářky, milí čtenáři,
        vychází 6x ročně.
        MK ČR E 18532
        ISSN 1803-585X
                                                    taky to cítíte? To báječné léto ve vzduchu? A hlavou vám
        Vydavatel neodpovídá
        za věcný obsah inzerátů.                    víří myšlenky, jak se připravit na hlavní sezonu, čím
                                                    novým zaujmout hosty, co neotřelého jim nabídnout
        Fotograf ie:
        archiv f irem a Shutterstock                a jak je motivovat k opětovné návštěvě. Zkuste se
                                                    inspirovat na následujících stránkách. Třeba by je
                                                    zaujal barman jako z jiné planety, kousek méně známé
        Profesní partneři                           zeleniny na talíři nebo víno, které nezamotá hlavu.

                                                    Dozvíte se také, jak si poradit s náborem zaměstnanců
                                                    a co obnáší jejich odpovědnost vůči vám i klientům,
                                                    nebo jak vysvětlit nevyhnutelně zvyšující se ceny za
                                                    poskytované služby. To samozřejmě není všechno,
           Najdete nás také na
                                                    začněte listovat a dozvíte se toho mnohem víc.
           www.facebook.com/gastroahotel
           instagram.com/gastroahotel               Přejeme úspěšný rozjezd sezony!
                                                    Vaše redakce


                                                                                                 www.gastroahotel.cz 1
   1   2   3   4   5   6   7   8