Page 4 - OPRAVA celyN_gh0222
P. 4
březen/
OBSAH duben 2022
34
8 38
41
20 32
3 novinky a veletrhy 32 sezona
4 kdo je kdo Není šunka jako šunka
34 Zaujměte své hosty lahodnou
6 legislativa sezonní kuchyní 46
Odpovědnost zaměstnance 38 Vsaďte na méně známou zeleninu
vůči klientům 41 Vyplatí se kopečková, nebo točená?
8 téma 46 na sladko
Návrat ke kořenům Klára Řezníčková: Cukrařina byla
16 manažer vždycky mým koníčkem
Potřebujete nové zaměstnance? 49 gastro a káva
Víme, jak na to! Kde se káva pije, tam se dobře žije
20 marketing 54 gastro a víno
Jak obhájit zvýšení cen v restauraci Víno, hrozny, hrozinky
22 rozhovor 56 gastro a bar
Tomáš Kroutil: Dobrý kuchař Barmani z binární planety
musí umět vše
59 gastro a pivo 54
26 technologie Tajemství piva
Všechno začalo ledem
60 Nachmelená opice ověnčená cenami
2 www.gastroahotel.cz