Page 4 - OPRAVA celyN_gh0222
P. 4

březen/

                  OBSAH duben 2022






                                                                                  34















                                                                        8 38





                                                                                       41















           20                                        32






             3 novinky a veletrhy              32 sezona

             4 kdo je kdo                        Není šunka jako šunka
                                              34 Zaujměte své hosty lahodnou
             6 legislativa                         sezonní kuchyní                                     46
              Odpovědnost zaměstnance         38 Vsaďte na méně známou zeleninu
                vůči klientům                 41  Vyplatí se kopečková, nebo točená?
             8 téma                             46 na sladko
              Návrat ke kořenům                    Klára Řezníčková: Cukrařina byla
           16  manažer                             vždycky mým koníčkem
              Potřebujete nové zaměstnance?     49 gastro a káva
                Víme, jak na to!                 Kde se káva pije, tam se dobře žije
           20 marketing                       54 gastro a víno
              Jak obhájit zvýšení cen v restauraci   Víno, hrozny, hrozinky
            22 rozhovor                       56  gastro a bar
              Tomáš Kroutil: Dobrý kuchař        Barmani z binární planety
                musí umět vše
                                              59  gastro a pivo                         54
           26 technologie                        Tajemství piva
              Všechno začalo ledem
                                              60 Nachmelená opice ověnčená cenami



       2 www.gastroahotel.cz
   1   2   3   4   5   6   7   8   9