Page 3 - cely_gh0120
P. 3
NA ÚVOD
leden/únor
REDAKCE
Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
VYDAVATEL
DILESTA s.r.o.
EDITORKA
Ema Pellarová
pellarova@gastroahotel.cz
INZERCE
Diana Marková, +420 603 433 320
markova@gatroahotel.cz,
dimark@email.cz
KOREKTURY
Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
krejcova@gastroahotel.cz
SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
Branko Černý, Lucie Hniličková,
Jiří Chum, Tomáš Krejča, Jiří Kučera,
Michaela Šulcová, Olga Vomáčková
DESIGN Milé čtenářky,
Lenka Chybová
chybova@gastroahotel.cz
VÝROBA milí čtenáři,
Print Production s.r.o., Nádražní 3,
150 00 Praha 5
DISTRIBUCE vstoupili jsme do nového roku a vy právě držíte v ruce první číslo
Postservis, Poděbradská 39,
109 00 Praha 9 našeho časopisu. Rok 2020 nám všem opět něco přinese a samozřejmě
si i odnese – aby tak nějak zůstala zachována v tom našem vesmíru
Objednání předplatného na:
info@gastroahotel.cz rovnováha. Vše se vyvíjí, proměňuje, pohybuje.
www.gastroahotel/predplatne
Zásadní změna se s počátkem letošního roku nevyhnula ani našemu
Gastro&Hotel profi revue
vychází 6x ročně. časopisu, který poprvé vychází bez dozoru zakladatelky a bývalé
šéfredaktorky Katky Sobotkové. Katka po dlouhých 12 letech usoudila,
MK ČR E 18532
ISSN 1803-585X že potřebuje změnu – ostatně jako čas od času každý z nás. Tak nám
Vydavatel neodpovídá v úvodu za redakci dovolte takový malý osobní vzkaz – Katko,
za věcný obsah inzerátů. děkujeme za všechno a věříme, že nám zachováš přízeň!
Fotografie: Ale zpět k časopisu – chystáme pro vás do roku 2020 opět pořádnou
archiv firem a Shutterstock
nálož odborných textů a zajímavých témat – o lidech, co něco dokázali,
o zajímavých technologiích, postupech a zkrátka o všem, co by mělo
zajímat moderní restauraci či hotel.
Profesní partneři
Přejeme všem stálou inspiraci, neutuchající energii, samé dobré
podnikatelské nápady a hodně milých hostů. Ať v prosinci zjistíte,
že vám tento rok více dal, než si vzal.
Vaše redakce
www.gastroahotel.cz 1