Page 13 - AHRzpravodaj_ahr0220
P. 13
HOTEL/PENZION
WHO IS WHO
1. profesionální
JIŘÍ HORÁK robot s ohřevem!
Ke konci roku 2019 otevřel se svým
kamarádem Tomášem Stehlíkem
vlastní bistro v kultovním asijském
konceptu WOKER s provozy
„Woker To Go“ a „Woker Bistro“
v pražském Karlíně, kde připravují
pokrmy inspirované asijským street
food. Jiří se v oboru gastronomie
a hotelnictví pohybuje více než
25 let. Praxi získal především
v pražských hotelech Alcron,
Buddha Bar, Fusion, a dalších, kde se vypracoval na pozice Executive
Chef, F&B a Operations manager. Pro své znalosti a zkušenosti byl
osloven ke spolupráci na pre-openingu a openingu 6 hotelových
konceptů. V posledních 5 letech se věnoval prezentacím a školením. Jiřího
vize je dopřát svým hostům unikátní pokrmy s osobním přístupem.
KATEŘINA
KOTÍKOVÁ
Po studiích strávila rok v Anglii.
Od roku 1995 si v hotelu Casa
Marcello prošla různými rolemi
včetně role ředitele. S manželem
hodně cestovali a inspirovali se INZERCE
zajímavými místy po Evropě.
V roce 2002 si otevřeli Hotel Art
Praha na Letné, který je mimo
jiné zaměřený na výtvarné umění,
především na českou modernu.
V roce 2010 se naskytla další příležitost získat do pronájmu
zajímavý hotel v centru Prahy – Hotel Casa Marcello, který znala
ze svého dřívějšího působení ředitelky. Hotel prošel kompletní
rekonstrukcí včetně nově vybudovaných vinných lázní Sv. Anežky.
Nyní se zaměřuje na změnu konceptu hotelové restaurace Agnes
a díky zajímavým lidem, kterými se obklopila, připravuje mnoho
novinek, které ocení především hoteloví hosté.
ZA TEPLA či ZA STUDENA
RADEK MAHRLA MÍSÍM,
Před nástupem do Hotelu Imperial
v Karlových Varech v červenci MELU,
roku 2019, působil více než 20 let
v hotelové společnosti Marriott HNĚTU,
International. Prošel různými
TEXT: MICHAELA PEŠKOVÁ / FOTO: ARCHIV funkce v ČR, Německu i Anglii. OHŘÍVÁM A VAŘÍM...
MIXUJI,
pozicemi od číšníka, recepčního,
přes supervisorské a manažerské
ROZSEKÁM,
DĚLÁM EMULZE,
Poslední pozice byla v hotelu
Marriott Plzeň, jako provozní
ředitel. V současné době je ředitelem
luxusního pětihvězdičkového hotelu s bohatou tradicí již od roku
1912, zaměřeným především na komplexní lázeňskou léčbu za použití
místních přírodních léčivých zdrojů. Ve společnosti klade důraz
především na spokojenost svých zaměstnanců. Ti pak pochopitelně
Praktická ukázka na požádání
udělají maximum pro spokojenost hotelových hostů.
Roman Šimon - simon@robot-coupe.com - tel. : 603 351 958
www.robot-coupe.com/cz