Page 13 - AHRzpravodaj_ahr0220
P. 13

HOTEL/PENZION


       WHO IS WHO

                                                                          1. profesionální



       JIŘÍ HORÁK                                                       robot s ohřevem!
       Ke konci roku 2019 otevřel se svým
       kamarádem Tomášem Stehlíkem
       vlastní bistro v kultovním asijském
       konceptu WOKER s provozy
       „Woker To Go“ a „Woker Bistro“
       v pražském Karlíně, kde připravují
       pokrmy inspirované asijským street
       food. Jiří se v oboru gastronomie
       a hotelnictví pohybuje více než
       25 let. Praxi získal především
       v pražských hotelech Alcron,
       Buddha Bar, Fusion, a dalších, kde se vypracoval na pozice Executive
       Chef, F&B a Operations manager. Pro své znalosti a zkušenosti byl
       osloven ke spolupráci na pre-openingu a openingu 6 hotelových
       konceptů. V posledních 5 letech se věnoval prezentacím a školením. Jiřího
       vize je dopřát svým hostům unikátní pokrmy s osobním přístupem.





                               KATEŘINA
                               KOTÍKOVÁ
                               Po studiích strávila rok v Anglii.
                               Od roku 1995 si v hotelu Casa
                               Marcello prošla různými rolemi
                               včetně role ředitele. S manželem
                               hodně cestovali a inspirovali se   INZERCE
                               zajímavými místy po Evropě.
                               V roce 2002 si otevřeli Hotel Art
                               Praha na Letné, který je mimo
                               jiné zaměřený na výtvarné umění,
                               především na českou modernu.
       V roce 2010 se naskytla další příležitost získat do pronájmu
       zajímavý hotel v centru Prahy – Hotel Casa Marcello, který znala
       ze svého dřívějšího působení ředitelky. Hotel prošel kompletní
       rekonstrukcí včetně nově vybudovaných vinných lázní Sv. Anežky.
       Nyní se zaměřuje na změnu konceptu hotelové restaurace Agnes
       a díky zajímavým lidem, kterými se obklopila, připravuje mnoho
       novinek, které ocení především hoteloví hosté.
                                                                        ZA TEPLA či ZA STUDENA




       RADEK MAHRLA                                                                  MÍSÍM,
       Před nástupem do Hotelu Imperial
       v Karlových Varech v červenci                                                  MELU,
       roku 2019, působil více než 20 let
       v hotelové společnosti Marriott                                               HNĚTU,
       International. Prošel různými
      TEXT: MICHAELA PEŠKOVÁ / FOTO: ARCHIV  funkce v ČR, Německu i Anglii.   OHŘÍVÁM A VAŘÍM...
                                                                                     MIXUJI,
       pozicemi od číšníka, recepčního,
       přes supervisorské a manažerské
                                                                                 ROZSEKÁM,
                                                                             DĚLÁM EMULZE,
       Poslední pozice byla v hotelu
       Marriott Plzeň, jako provozní
       ředitel. V současné době je ředitelem
       luxusního pětihvězdičkového hotelu s bohatou tradicí již od roku
       1912, zaměřeným především na komplexní lázeňskou léčbu za použití
       místních přírodních léčivých zdrojů. Ve společnosti klade důraz
       především na spokojenost svých zaměstnanců. Ti pak pochopitelně
                                                                        Praktická ukázka na požádání
       udělají maximum pro spokojenost hotelových hostů.
                                                                  Roman Šimon - simon@robot-coupe.com - tel. : 603 351 958
                                                                             www.robot-coupe.com/cz
   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18