Page 3 - cely_gh0522
P. 3

na úvod











              září/říjen 2022




        VYDAVATEL
        DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
        Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
        REDAKCE
        Kateřina Fišerová
        fiserova@gastroahotel.cz
        Stáňa Krejčová
        krejčova@gastroahotel.cz
        Ema Pellarová
        pellarova@gastroahotel.cz
        INZERCE
        Diana Marková, +420 603 433 320
        markova@gatroahotel.cz
        DESIGN
        Lenka Chybová
        chybova@gastroahotel.cz
        SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
        Branko Černý, Václav Bartůšek,
        Lenka Kabeláčová, Jiří Kučera
        VÝROBA
        Print Production s.r.o., Nádražní 3,
        150 00 Praha 5                                        Milé čtenářky,
        DISTRIBUCE
        Postservis, Poděbradská 39,                           milí čtenáři,
        109 00 Praha 9
        Objednání předplatného na:                          poslední roky nás donutily vyjet ze
        info@gastroahotel.cz                                starých kolejí a hledat alternativy k tomu,
        www.gastroahotel/predplatne
                                                            co bylo doposud zaběhnuté a vyzkoušené.
        Gastro&Hotel prof i revue                           Do gastronomie nabíráme zaměstnance,
        vychází 6x ročně.
                                                            o jejichž přijetí bychom před pandemií
        MK ČR E 18532
        ISSN 1803-585X                                      ani neuvažovali, šetříme na energiích
        Vydavatel neodpovídá                                a přemýšlíme, jak v zimě nenechat naše
        za věcný obsah inzerátů.                            hosty v chladu a zároveň kde na to vzít.
        Fotograf ie:                                        Snažíme se oslovit hosty jinou cestou.
        archiv f irem a Shutterstock                        Tak, aby náš podnik znovu pravidelně
                                                            navštěvovali i přes markantní zvýšení cen.

                                                            Toto je jen pár aktuálních témat, která
                                                            v současnosti hýbou gastronomií
                                                            a kterým se věnuje i toto číslo časopisu
        Profesní partneři                                   Gastro&Hotel. Budeme rádi, když
                                                            využijete některé z našich tipů!
                                                            Příjemný podzim bez nutností
                                                            dalších alternativních kroků přeje
                                                            vaše redakce.
           Najdete nás také na
           www.facebook.com/gastroahotel
           instagram.com/gastroahotel




                                                                                                 www.gastroahotel.cz 1
   1   2   3   4   5   6   7   8