Page 5 - cely_gh0322
P. 5

novinky




        NA ČESKÝ TRH PŘICHÁZÍ
        VÍDEŇSKÝ TRAVEL TECH

        STARTUP MIDNIGHTDEAL
        Je to první rezervační platforma
        založená na aukčním modelu, která
        propojuje volné kapacity hotelů
        s koncovými zákazníky. Ti tak ušetří
        v průměru 35 % oproti nejnižší
        online dostupné sazbě, hotely zase
        mohou nabídnout své volné kapacity
        a současně mít plnou kontrolu nad
        finální cenou. „Přes dva miliony ho-
        telových pokojů zůstává každou noc
        prázdných, nabídka a poptávka se
        zde zkrátka nepotkávají,“ říká Lukas
        Zirker, zakladatel Midnightdeal
        s tím, že kvůli této neefektivní distri-
        buci hotelový sektor ročně ztratí až
        90 miliard EUR. Midnightdeal                workshopy a kurzy
        přichází s aukč-
        ním modelem
        s prvky gamifi-                           Základní standardy
        kace, kdy zákaz-
        ník sám nabídne                           profesionální obsluhy
        cenu, kterou
        chce za pokoj                             KDY: 22. 8. 2022 KDE: sídlo společnosti AHR ČR
        ve vybraném                               Chcete zvýšit počet spokojených hostů a zákazníků, kteří se vracejí
        hotelu zaplatit.                          a doporučí vás? Ovládáte základní gastronomická pravidla pro obsluhu
        O půlnoci se pak                          a znáte současné trendy? Poznáte základy psychologie zákazníků, naučíte
        dozví, zda jeho                           se rozeznávat jejich typy a jak k nim přistupovat. Kurz se bude věnovat
        nabídka byla                              základům etikety obsluhy, proklientskému chování a přístupu k hostům,
        hotelem přijata,                          včetně řešení stížností a konfliktů.
        či nikoliv. Sou-
        časně však může
        využít již zlevněné sazby za ubytová-     5. Svatovavřinecká pouť
        ní, které Midnightdeal rovněž nabízí.     kuchařů a cukrářů
        Během pandemie platforma ztrojná-
        sobila svůj byznys, aktuálně spolu-       KDY: 6. 8. 2022 KDE: Svatý Hostýn
        pracuje s 500 hotely v dvaceti zemích     Pátá pouť kuchařů a cukrářů, spojená s oslavou 20. výročí založení pobočky
        v Evropě a nyní se otevírá i českým       AKC Severní Morava a Slezsko. Více informací na www.akc.cz
        zákazníkům.




          AUTOMATICKÝ SBĚR A ZÁZNAM TEPLOTY


          Restaurace a další gastronomické provozy zpracovávající potraviny, jako jsou běžné
          pokrmy nebo třeba i delikatesy, stojí před zvláštním požadavkem. Zpracování, sklado-
          vání a distribuce potravin hostům a zákazníkům se často musí odehrávat pod jednou
          střechou. Také ve velkokapacitních kuchyních, jako jsou kantýny a cateringové provozy,
          je požadována vysoká míra pečlivosti, opatrnosti a odborných znalostí. Systém záznam-
          níků testo Saveris 2 vám v tomto směru ubere značné množství práce tím, že zajistí,
          aby byly všechny teploty ve všech kritických bodech automaticky sledovány. A spolehli-
          vé vyslání alarmu pro případ, že by měla být narušena hraniční hodnota, se postará
          o další plus v bezpečnosti. S tímto vědomím se můžete v klidu soustředit na podstatu –
          nadchnout své zákazníky a hosty kvalitou vámi připravovaných pokrmů.
          Více informací o měřicích přístrojích pro gastronomii se dozvíte na www.testo.cz.




                                                                                                 www.gastroahotel.cz 3
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10