Page 5 - cely_gh0322
P. 5
novinky
NA ČESKÝ TRH PŘICHÁZÍ
VÍDEŇSKÝ TRAVEL TECH
STARTUP MIDNIGHTDEAL
Je to první rezervační platforma
založená na aukčním modelu, která
propojuje volné kapacity hotelů
s koncovými zákazníky. Ti tak ušetří
v průměru 35 % oproti nejnižší
online dostupné sazbě, hotely zase
mohou nabídnout své volné kapacity
a současně mít plnou kontrolu nad
finální cenou. „Přes dva miliony ho-
telových pokojů zůstává každou noc
prázdných, nabídka a poptávka se
zde zkrátka nepotkávají,“ říká Lukas
Zirker, zakladatel Midnightdeal
s tím, že kvůli této neefektivní distri-
buci hotelový sektor ročně ztratí až
90 miliard EUR. Midnightdeal workshopy a kurzy
přichází s aukč-
ním modelem
s prvky gamifi- Základní standardy
kace, kdy zákaz-
ník sám nabídne profesionální obsluhy
cenu, kterou
chce za pokoj KDY: 22. 8. 2022 KDE: sídlo společnosti AHR ČR
ve vybraném Chcete zvýšit počet spokojených hostů a zákazníků, kteří se vracejí
hotelu zaplatit. a doporučí vás? Ovládáte základní gastronomická pravidla pro obsluhu
O půlnoci se pak a znáte současné trendy? Poznáte základy psychologie zákazníků, naučíte
dozví, zda jeho se rozeznávat jejich typy a jak k nim přistupovat. Kurz se bude věnovat
nabídka byla základům etikety obsluhy, proklientskému chování a přístupu k hostům,
hotelem přijata, včetně řešení stížností a konfliktů.
či nikoliv. Sou-
časně však může
využít již zlevněné sazby za ubytová- 5. Svatovavřinecká pouť
ní, které Midnightdeal rovněž nabízí. kuchařů a cukrářů
Během pandemie platforma ztrojná-
sobila svůj byznys, aktuálně spolu- KDY: 6. 8. 2022 KDE: Svatý Hostýn
pracuje s 500 hotely v dvaceti zemích Pátá pouť kuchařů a cukrářů, spojená s oslavou 20. výročí založení pobočky
v Evropě a nyní se otevírá i českým AKC Severní Morava a Slezsko. Více informací na www.akc.cz
zákazníkům.
AUTOMATICKÝ SBĚR A ZÁZNAM TEPLOTY
Restaurace a další gastronomické provozy zpracovávající potraviny, jako jsou běžné
pokrmy nebo třeba i delikatesy, stojí před zvláštním požadavkem. Zpracování, sklado-
vání a distribuce potravin hostům a zákazníkům se často musí odehrávat pod jednou
střechou. Také ve velkokapacitních kuchyních, jako jsou kantýny a cateringové provozy,
je požadována vysoká míra pečlivosti, opatrnosti a odborných znalostí. Systém záznam-
níků testo Saveris 2 vám v tomto směru ubere značné množství práce tím, že zajistí,
aby byly všechny teploty ve všech kritických bodech automaticky sledovány. A spolehli-
vé vyslání alarmu pro případ, že by měla být narušena hraniční hodnota, se postará
o další plus v bezpečnosti. S tímto vědomím se můžete v klidu soustředit na podstatu –
nadchnout své zákazníky a hosty kvalitou vámi připravovaných pokrmů.
Více informací o měřicích přístrojích pro gastronomii se dozvíte na www.testo.cz.
www.gastroahotel.cz 3