Page 3 - cely_gh0322
P. 3

na úvod











              květen/
              červen 2022



        REDAKCE
        Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
        VYDAVATEL
        DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
        EDITORKA
        Ema Pellarová
        pellarova@gastroahotel.cz
        INZERCE
        Diana Marková, +420 603 433 320
        markova@gatroahotel.cz,
        dimark@email.cz
        KOREKTURY
        Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
        krejcova@gastroahotel.cz
        SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
        Branko Černý, Václav Bartůšek,
        Kateřina Fišerová, Lenka Kabeláčová,
        Petr Kořistka, Ondřej Kochman,
        Olga Vomáčková, Tereza Herčíková
        DESIGN
        Lenka Chybová
        chybova@gastroahotel.cz
        VÝROBA
        Print Production s.r.o., Nádražní 3,
        150 00 Praha 5
        DISTRIBUCE
        Postservis, Poděbradská 39,
        109 00 Praha 9
        Objednání předplatného na:
        info@gastroahotel.cz                         Milé čtenářky, milí čtenáři,
        www.gastroahotel/predplatne
        Gastro&Hotel prof i revue                   letošní festivaly a jiné venkovní akce spojené nejen
        vychází 6x ročně.                           s gastronomií si po několika letech můžeme konečně
        MK ČR E 18532                               naplno užít bez jakýchkoliv omezení. Tam, kde se
        ISSN 1803-585X                              zlepšila jedna situace, lze ale hned přijít s dalším výčtem
        Vydavatel neodpovídá                        stížností na aktuální problémy a překážky v podnikání.
        za věcný obsah inzerátů.
        Fotograf ie:                                Vše je ale jen úhel pohledu. Nedávno řeklo naší kolegyni
        archiv f irem a Shutterstock                desetileté dítě: Jedno zlepšení ti nestačí? A mělo pravdu.
                                                    Můžeme zase trávit čas společně, sbírat zážitky, které
                                                    by nás o samotě minuly, užívat si krásných slunečných
                                                    dní, aniž bychom na sebe hleděli přes aerosoly
        Profesní partneři
                                                    zachycené v polymerních vláknech.
                                                    Časopis Gastro&Hotel vám přináší ty největší novinky
                                                    z gastronomie a inspiraci k podnikání za každého
                                                    počasí. V tomto čísle se například dozvíte aktuální
           Najdete nás také na                      informace o kongresové a agroturistice, zjistíte, v čem
           www.facebook.com/gastroahotel            můžete díky digitalizaci hotelů ušetřit peníze nebo
           instagram.com/gastroahotel               na co si dát pozor při zajišťování bezpečnosti v hotelu.
                                                    Úspěšné léto vám přeje vaše redakce


                                                                                                 www.gastroahotel.cz 1
   1   2   3   4   5   6   7   8