Page 4 - GH 02/2023
P. 4
Obsah
6 20
38 46
Obsah BŘEZEN/DUBEN 2023
3 Novinky 32 Technologie
4 Kdo je kdo Ideální klima pro váš podnik
6 Zlatý kuchař 2022 38 Chladicí a mrazicí technologie
Kdo si odnesl ceny sedmého ročníku? 42 Trendy
Rozhovor s Petrem Szamuhelem Food truck aneb restaurace, co má kola
a Janem Knedlou 46 Sushi: Odraz japonského ducha
16 Státní kontroly v gastronomii
Pozor, jde k vám kontrola! 50 Comfort food: Jídlo, které pohladí po duši
20 Lázně, sauny, hygiena 54 Sezona
Novinky z lázeňského světa Zmrzlinové trendy na léto 2023
28 Food festivaly 58 Gastro a víno
Čím nás v letošním roce překvapí Vinná karta
food festivaly?
61 Gastro a pivo
Nabídněte hostům hvězdy
z českých minipivovarů
2 www.gastroahotel.cz