Page 4 - GH 02/2023
P. 4

Obsah

























                                                         6                                       20
























                                                       38                                        46




                                  Obsah BŘEZEN/DUBEN 2023





                     3   Novinky                               32  Technologie
                     4  Kdo je kdo                                 Ideální klima pro váš podnik
                     6  Zlatý kuchař 2022                      38  Chladicí a mrazicí technologie
                         Kdo si odnesl ceny sedmého ročníku?     42  Trendy
                         Rozhovor s Petrem Szamuhelem              Food truck aneb restaurace, co má kola
                         a Janem Knedlou                       46  Sushi: Odraz japonského ducha
                     16  Státní kontroly                           v gastronomii
                         Pozor, jde k vám kontrola!            50  Comfort food: Jídlo, které pohladí po duši
                     20  Lázně, sauny, hygiena                 54  Sezona
                         Novinky z lázeňského světa                Zmrzlinové trendy na léto 2023
                     28  Food festivaly                        58  Gastro a víno
                         Čím nás v letošním roce překvapí          Vinná karta
                         food festivaly?
                                                               61  Gastro a pivo
                                                                   Nabídněte hostům hvězdy
                                                                   z českých minipivovarů





                     2 www.gastroahotel.cz
   1   2   3   4   5   6   7   8   9