Page 3 - GH 02/2023
P. 3

Na úvod








































                                MILÉ ČTENÁŘKY, MILÍ ČTENÁŘI,
                                jaro letos našlapuje opravdu nesmělými krůčky, a to i přes to,
                                že se ho snažíme přivábit lákavými akcemi plnými skvělého
                                jídla a pití, na které zima už nedostala pozvánku. V tomto
                                čísle časopisu se dočtete, jak se zvýšení cen potravin a energií
                                dotkne konkrétních food festivalů nebo jakou proměnou
                                prošly food trucky v ČR za celou svou éru.

                                Po tříleté pauze způsobené pandemií znovu proběhla
                                anketa Zlatý kuchař, ve které nezávislá porota hlasovala
                                o nejlepší kuchaře v šesti kategoriích. Přinášíme vám výsledky
                                i rozhovory s některými z vítězů.
                                Plánujete ve svém ubytovacím zařízení zřídit saunu pro
                                hosty? Přečtěte si, co všechno je k tomu potřeba, tipy ohledně
                                hygieny prostor prozradí odbornice z Hygienické stanice.

                                Krásně rozkvetlé podnikání přeje
                                                                           vaše redakce

























                                                                                  www.gastroahotel.cz 1
   1   2   3   4   5   6   7   8