Page 3 - GH 02/2023
P. 3
Na úvod
MILÉ ČTENÁŘKY, MILÍ ČTENÁŘI,
jaro letos našlapuje opravdu nesmělými krůčky, a to i přes to,
že se ho snažíme přivábit lákavými akcemi plnými skvělého
jídla a pití, na které zima už nedostala pozvánku. V tomto
čísle časopisu se dočtete, jak se zvýšení cen potravin a energií
dotkne konkrétních food festivalů nebo jakou proměnou
prošly food trucky v ČR za celou svou éru.
Po tříleté pauze způsobené pandemií znovu proběhla
anketa Zlatý kuchař, ve které nezávislá porota hlasovala
o nejlepší kuchaře v šesti kategoriích. Přinášíme vám výsledky
i rozhovory s některými z vítězů.
Plánujete ve svém ubytovacím zařízení zřídit saunu pro
hosty? Přečtěte si, co všechno je k tomu potřeba, tipy ohledně
hygieny prostor prozradí odbornice z Hygienické stanice.
Krásně rozkvetlé podnikání přeje
vaše redakce
www.gastroahotel.cz 1