Page 6 - cely_gh0122
P. 6
kdo je kdo
Petr Ptáček Václav Koukolíček
Byl jmenován novým ředitelem vinařství Habánské Manažerem externí komuni-
sklepy letos v lednu. „Habánské sklepy jsou prestižní kace společnosti Coca -Cola
a úspěšné vinařství, které má vinohrady na špič- HBC Česko a Slovensko
kových polohách, moderní zpracovatelský provoz se od nového roku stal
a výborný tým lidí, který ve vinařství pracuje. Těším Václav Koukolíček. Ve svém
se, že s kolegy navážeme na dosavadní úspěchy oboru patří v Česku mezi
vinařství a budeme dál vyrábět úžasná vína, která nejužší špičku – v roce
si zákazník velmi rád koupí a bude se k nim vracet,“ 2020 zvítězil v profesní sou-
říká. Petr Ptáček dříve působil jako ředitel a hlavní těži Mluvčí roku v kategorii
technolog Nového Vinařství či jako technolog Zá- Nejlepší mluvčí soukromého
meckého vinařství Bzenec a společnosti Mikrosvín sektoru. Loni pak získal zla-
Mikulov. V roce 2012 byl oceněn v soutěži Enolog tou sošku také v soutěži LE-
roku. Do společnosti BOHEMIA SEKT nastoupil MUR – Česká cena za PR.
v lednu 2021 na pozici technologa výroby prémiových vín. Před příchodem do společ-
nosti Coca -Cola HBC Česko
a Slovensko vedl Koukolíček
více než sedm let externí ko-
munikaci maloobchodního
řetězce Tesco. V čele týmu
Petra Horáková externí komunikace bude
Personální ředitelka ve společnosti ARAMARK, s. r. o. mezi hlavní úkoly Václava
nastoupila do funkce v prosinci 2021. V oblasti Koukolíčka patřit naplňování
české gastronomie a hospitality se pohybuje více a další rozvoj komunikační
než 25 let. Cenné pracovní zkušenosti získala strategie, posilování vztahů
například v řetězcích Orea Hotels či Austria Hotels s médii, veřejností i partnery
International a posledních čtrnáct působila na a v neposlední řadě také
pozici personální ředitelky prestižního hotelu podpora projektů společ-
Mandarin Oriental v Praze. Právě tato společnost nosti na poli udržitelného
a zkušenosti nejen s otevřením luxusního hotelu, rozvoje. „Coca -Cola HBC je
ale především s výkonem pozice v mezinárodním výrobcem a distributorem
HR týmu, ji utvrdila v tom, že hospitality, gastrono- ikonických nealkoholických
mie a personalistka jsou oblasti, kde se cítí jako nápojů. Značka se těší
doma. Petra má mimo jiné rozsáhlé zkušenosti s talent managementem, dobrému jménu a mimořád-
náborem a koncepčním vzděláváním, a v neposlední řadě se skvěle orientuje né oblibě zákazníků. I proto
v gastronomickém prostředí. Jejím současným cílem je nejen podporovat jsem moc rád za příležitost
management a HR tým společnosti, ale především navázat na systematic- komunikovat jejím jménem
ké vzdělávání a rozvoj těch nejlepších v gastronomii. Právě rozvoj talentů nejen vůči patnáctimiliono-
je nedílnou součástí vize společnosti ARAMARK, kterou firma uskutečňuje vému českému a slovenské-
prostřednictvím 2500 kolegů a zaměstnanců. mu trhu, ale také směrem
k partnerům či místním
komunitám. Těším se na
mnoho zajímavých projektů,
jež mě s mým týmem čeka-
Tomáš Hochman jí,“ uvedl Koukolíček.
Tomáš Hochman se stal novým generálním mana-
žerem restaurace Kampa Park sítě Kampa Group.
Začal pracovat v nově otevřeném podniku La Bottega
Bistroteka v Dlouhé ulici. Poté nastoupil na místo ma-
nažera v nově otevírané restauraci Amano. Bohužel
akorát po roce přišla pandemie covid. Po první vlně
se rozhodl již nevrátit a posunout se někam dál. Začal
pracovat pro Kampa Park. Vždy ho bavilo pracovat
s těmi nejnáročnějšími klienty. Restaurace Kampa TEXT: STÁŇA KREJČOVÁ / FOTO: ARCHIV
Park patří více jak čtvrtstoletí k nejoblíbenějším v Pra-
ze, chlubí se vynikající kuchyní, prvotřídním servisem
a pohádkovou atmosférou umocněnou jedinečným
výhledem na Vltavu a Karlův most.
4 www.gastroahotel.cz