Page 4 - cely_gh0122
P. 4

OBSAH





                             leden/

                       únor 2021

                                                                                 20

                                           8















                 16                        46                                    52






                                                       38











                                         24                                      32







             3 novinky a veletrhy                 28 rozhovor
                                                      Martin Jiskra:  Dělám to, co už vymyslely
             4 kdo je kdo                              naše babičky
             5 aktuálně z AHR ČR                  32  technologie
              Debata o EET opět na stole
                                                      Rekonstrukce kuchyně
             6 legislativa                          38 sezona
              Nejzásadnější změny roku 2022           Masopustní karneval na talíři
             8 téma                               42 (Ne)tradiční pivní gastronomie
              Jak ušetřit na provozu restaurací a hotelů?  46 Veganské polévky, které zasytí i zahřejí
           14  rozhovor                           49 Pastinák, ředkev, řepa na scénu!
              Ivan Bartoš: Budeme hledat synergie   52 na sladko
            16 restaurace                              Helena Fléglová:  cukrařina mi dává prostor
              Hvězda jménem Michelin – chcete ji?        se kreativně projevit
           20 Potravinová intolerance a alergie     54 gastro a víno
             24 manager                               Jaký bude ročník 2021?              54
              Umíte zkrotit svého zákazníka?      56  gastro a pivo
                                                      Pivo, s nímž zapomenete na čas



       2 www.gastroahotel.cz
   1   2   3   4   5   6   7   8   9