Page 4 - cely_gh0122
P. 4
OBSAH
leden/
únor 2021
20
8
16 46 52
38
24 32
3 novinky a veletrhy 28 rozhovor
Martin Jiskra: Dělám to, co už vymyslely
4 kdo je kdo naše babičky
5 aktuálně z AHR ČR 32 technologie
Debata o EET opět na stole
Rekonstrukce kuchyně
6 legislativa 38 sezona
Nejzásadnější změny roku 2022 Masopustní karneval na talíři
8 téma 42 (Ne)tradiční pivní gastronomie
Jak ušetřit na provozu restaurací a hotelů? 46 Veganské polévky, které zasytí i zahřejí
14 rozhovor 49 Pastinák, ředkev, řepa na scénu!
Ivan Bartoš: Budeme hledat synergie 52 na sladko
16 restaurace Helena Fléglová: cukrařina mi dává prostor
Hvězda jménem Michelin – chcete ji? se kreativně projevit
20 Potravinová intolerance a alergie 54 gastro a víno
24 manager Jaký bude ročník 2021? 54
Umíte zkrotit svého zákazníka? 56 gastro a pivo
Pivo, s nímž zapomenete na čas
2 www.gastroahotel.cz