Page 3 - cely_gh0122
P. 3
na úvod
leden/
únor 2022
REDAKCE
Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
VYDAVATEL
DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
EDITORKA
Ema Pellarová
pellarova@gastroahotel.cz
INZERCE
Diana Marková, +420 603 433 320
markova@gatroahotel.cz,
dimark@email.cz
KOREKTURY
Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
krejcova@gastroahotel.cz
SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
Gabriela Bartošová, Branko Černý,
Kateřina Fišerová, Lucie Havrdová,
Tereza Herčíková Lenka Kabeláčová,
Ondřej Kocman
DESIGN
Lenka Chybová Milé čtenářky,
chybova@gastroahotel.cz
VÝROBA milí čtenáři,
Print Production s.r.o., Nádražní 3,
150 00 Praha 5
DISTRIBUCE zima se někam schovala, moc sněhu
Postservis, Poděbradská 39, a mrazu nenadělila, od masopustního
109 00 Praha 9
veselí ale ani bláto neodradí! Těšte se na
Objednání předplatného na: koblížky a další dobroty, kterými můžete
info@gastroahotel.cz
www.gastroahotel/predplatne potěšit své hosty i vy. A pokud zrovna
Gastro&Hotel prof i revue nejsou milovníky masa, můžete jim na
vychází 6x ročně. zahřátí připravit báječné syté polévky.
MK ČR E 18532 Jako vždy začátkem roku se dozvíte
ISSN 1803-585X
o důležitých legislativních změnách, kterým
Vydavatel neodpovídá
za věcný obsah inzerátů. byste měli věnovat pozornost. O výhledech
pro cestovní ruch se podělil ministr pro
Fotograf ie:
archiv f irem a Shutterstock místní rozvoj Ivan Bartoš. Pokud se chystáte
rekonstruovat kuchyň, podívejte se na naše
tipy, jak to co nejlépe zvládnout, a jestli
přemýšlíte, kde v provozu ušetřit, inspiraci
Profesní partneři
naleznete na následujících stránkách.
Znáte svého zákazníka? Dokážete ho dobře
odhadnout? Pomůže vám krátká exkurze do
světa psychologie. Odpočinete si u povídání
Najdete nás také na s cukrářkou Helenou Fléglovou a pokud
www.facebook.com/gastroahotel byste chtěli vědět, jaká budou vína loňského
instagram.com/gastroahotel ročníku, my to víme. Tak se začtěte.
Diana, Stáňa, Ema a Lenka
www.gastroahotel.cz 1