Page 5 - cely_gh0122
P. 5
novinky a veletrhy
soutěže
Kouzlení z perníku
KDY: 24. 3. 2022
KDE: Střední škola gastronomie
a služeb Nová Paka
Celostátní soutěž zaměřená na dovednosti
ve zdobení a přípravě perníků.
Je určená pro studenty středních
gastronomických škol a učilišť.
Informace a přihlášky na www.akc.cz
veletrhy
DOLCE WORLD EXPO
KDY: 12.–16. 3. 2022 KDE: Rimini
Veletrh zaměřený na cukrářskou a pekařskou výrobu, výrobu zmrzlin a kávu.
Více informací www.sigep.it mesefrankfurt.com
Ekonomika f&b úseků
kurzy pro hotelové provozy
KDY: 3. 3. 2022 KDE: Praha, sídlo AHR
Potřebujete skloubit nabídku kvalitních služeb, vydělávat a zároveň
pracovat na udržení špičkového personálu a mít na něj finanční
prostředky? Tento seminář pomůže provozním, majitelům, ředitelům
a šéfkuchařům s ekonomikou provozů.
Základní standardy profesionální
obsluhy pro servírky a číšníky
KDY: 22. 3. 2022 KDE: Praha, sídlo AHR
Některá témata, která vás čekají: základy etikety obsluhy, proklientské
chování a přístup k hostům, pravidla aktivní nabídky a prodeje,
UP SELLING a jeho využití v praxi, řešení stížností a konfliktů a jak jim
předcházet. Více informací www.akademieahr.cz
Základy vaření
sous vide
KDY: 1. 3. 2022
KDE: Praha, Národní zemědělské muzeum
Vaření ve vakuu zachovává přirozenou chuť,
šťávu i texturu potravin. Lektor Pavel Minář
vám v kurzu přiblíží tuto techniku teoreticky
i prakticky na čtyřech pokrmech. Více
informací a přihlášky www.akc.cz
www.gastroahotel.cz 3