Page 5 - cely_gh0122
P. 5

novinky a veletrhy





          soutěže

        Kouzlení z perníku

        KDY: 24. 3. 2022
        KDE: Střední škola gastronomie
        a služeb Nová Paka
        Celostátní soutěž zaměřená na dovednosti
        ve zdobení a přípravě perníků.
        Je určená pro studenty středních
        gastronomických škol a učilišť.
        Informace a přihlášky na www.akc.cz








                                                   veletrhy

                                                  DOLCE WORLD EXPO

                                                  KDY: 12.–16. 3. 2022 KDE: Rimini
                                                  Veletrh zaměřený na cukrářskou a pekařskou výrobu, výrobu zmrzlin a kávu.
                                                  Více informací www.sigep.it mesefrankfurt.com



                                                         Ekonomika f&b úseků
                                          kurzy          pro hotelové provozy

                                                         KDY: 3. 3. 2022 KDE: Praha, sídlo AHR

                                                         Potřebujete skloubit nabídku kvalitních služeb, vydělávat a zároveň
                                                         pracovat na udržení špičkového personálu a mít na něj finanční
                                                         prostředky? Tento seminář pomůže provozním, majitelům, ředitelům
                                                         a šéfkuchařům s ekonomikou provozů.
                                                         Základní standardy profesionální

                                                         obsluhy pro servírky a číšníky

                                                         KDY: 22. 3. 2022 KDE: Praha, sídlo AHR
                                                         Některá témata, která vás čekají: základy etikety obsluhy, proklientské
                                                         chování a přístup k hostům, pravidla aktivní nabídky a prodeje,
                                                         UP SELLING a jeho využití v praxi, řešení stížností a konfliktů a jak jim
                                                         předcházet. Více informací www.akademieahr.cz



        Základy vaření
        sous vide

        KDY: 1. 3. 2022
        KDE: Praha, Národní zemědělské muzeum
        Vaření ve vakuu zachovává přirozenou chuť,
        šťávu i texturu potravin. Lektor Pavel Minář
        vám v kurzu přiblíží tuto techniku teoreticky
        i prakticky na čtyřech pokrmech. Více
        informací a přihlášky www.akc.cz


                                                                                                 www.gastroahotel.cz 3
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10