Page 15 - AHR zpravodaj 05-2021
P. 15

GASTRONOMIE


       CYKLUS – BRNO,

       CO NENÍ?


       Tým hotelu Best Western Premier Hotel International
       Brno se těší být zázemím pro 15. konferenci
       Asociace hotelů a restaurací ČR.
       Předpokladem úspěchu každého hotelu je jeho   dnešní požadavky sociál‑
       schopnost skrýt soukolí, jež slouží k naplnění   ních rozestupů. Bezpeč‑
       všech přání a potřeb hosta, a vytvořit prostředí,   nost a zdraví jsou nadpisy
       v němž je host tím jediným a nejdůležitějším.  současných dnů a ty i my
        Naši hosté budou vítáni ve velkoryse pojatém   ctíme. Během dne zajistíme gastronomické zá‑   barvené Moravy. Zajisté na banketně blankyt‑
       otevřeném prostoru hotelové haly s vévodící   žitky nejen z lokální kuchyně Gusto Plzenka,   né noty nezapomenete.
       kompozicí z kovu a masivních křišťálových blo‑   jejíž nový, skvěle čerstvý koncept jí zajistil no‑   Závěr večera či začátek noci je ideální strávit
       ků, která v sobě ukrývá typické pověsti o brněn‑   minaci do průvodce Gourmet Brno 2020.  zpět v baru Siesta, kde bude možné si dopřát
       ském kole a drakovi. Rádi poradíme, kde hledat.  U konce dne bude zajisté vhodné novinky   nejeden night cup, u onyxové stěny a při jazzo‑
        Poté se uchýlí do kreativně uspořádaného   získané při naplněném programu konference   vém rytmu z klavíru. Tentokrát heslo ONYX.
       konferenčního prostoru, který bude respektovat   projednat u skleničky vína či šampaňského   Jak typické pro Brno!
                                          v prostředí Siesta Lobby & Wine Restaurant.   Po příjemně strávené noci a klidném spánku
                                          Hned naproti recepce. Heslo k setkání – Sedící   je žádoucí začít den se zážitkovou snídaní v čis‑
                                          dívka. Jedná se o dílo, které bylo vytvořeno jen   tém, vzdušném a světlem naplněném prostoru
                                          pro hotel International již v roce 1962 a je ztě‑   restaurace Lucullus s citlivě zakomponovanou
                                          lesněním pocitu klidu. Klid, pohoda a pozitiv‑   dekorativní stěnou v konceptu symbolů vody  TEXT: BEATRICE VOJTKOVÁ / FOTO: ARCHIV HOTELU
                                          ní mysl jsou solí zítřka, jak vyzařují umělecká   a života – živý obraz v ušlechtilosti skloviny. Vě‑
                                          pojetí mezi námi.                   říme, že prostor skýtá k objevení mnoho dalšího
                                            Večer poté strávíme v slavnostně pojatém sá‑   ze světa umění. Průvodce bude pro vás samo‑
                                          le při předání ocenění hoteliérům a aktérům   zřejmě připraven.
                                          z naší branže. Noblesní ráz večera, podpořený   Není nic lepšího než se potkat a být součástí
                                          skvělou zážitkovou gastronomií týmu šéfkucha‑   zážitků. A navíc – proč ne i bleisure?
                                          ře Michala Janíka, podtrhnou tóny vesele za‑  Těšíme se na vás v Brně!

                                                             INZERCE
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20