Page 15 - AHR zpravodaj 05-2021
P. 15
GASTRONOMIE
CYKLUS – BRNO,
CO NENÍ?
Tým hotelu Best Western Premier Hotel International
Brno se těší být zázemím pro 15. konferenci
Asociace hotelů a restaurací ČR.
Předpokladem úspěchu každého hotelu je jeho dnešní požadavky sociál‑
schopnost skrýt soukolí, jež slouží k naplnění ních rozestupů. Bezpeč‑
všech přání a potřeb hosta, a vytvořit prostředí, nost a zdraví jsou nadpisy
v němž je host tím jediným a nejdůležitějším. současných dnů a ty i my
Naši hosté budou vítáni ve velkoryse pojatém ctíme. Během dne zajistíme gastronomické zá‑ barvené Moravy. Zajisté na banketně blankyt‑
otevřeném prostoru hotelové haly s vévodící žitky nejen z lokální kuchyně Gusto Plzenka, né noty nezapomenete.
kompozicí z kovu a masivních křišťálových blo‑ jejíž nový, skvěle čerstvý koncept jí zajistil no‑ Závěr večera či začátek noci je ideální strávit
ků, která v sobě ukrývá typické pověsti o brněn‑ minaci do průvodce Gourmet Brno 2020. zpět v baru Siesta, kde bude možné si dopřát
ském kole a drakovi. Rádi poradíme, kde hledat. U konce dne bude zajisté vhodné novinky nejeden night cup, u onyxové stěny a při jazzo‑
Poté se uchýlí do kreativně uspořádaného získané při naplněném programu konference vém rytmu z klavíru. Tentokrát heslo ONYX.
konferenčního prostoru, který bude respektovat projednat u skleničky vína či šampaňského Jak typické pro Brno!
v prostředí Siesta Lobby & Wine Restaurant. Po příjemně strávené noci a klidném spánku
Hned naproti recepce. Heslo k setkání – Sedící je žádoucí začít den se zážitkovou snídaní v čis‑
dívka. Jedná se o dílo, které bylo vytvořeno jen tém, vzdušném a světlem naplněném prostoru
pro hotel International již v roce 1962 a je ztě‑ restaurace Lucullus s citlivě zakomponovanou
lesněním pocitu klidu. Klid, pohoda a pozitiv‑ dekorativní stěnou v konceptu symbolů vody TEXT: BEATRICE VOJTKOVÁ / FOTO: ARCHIV HOTELU
ní mysl jsou solí zítřka, jak vyzařují umělecká a života – živý obraz v ušlechtilosti skloviny. Vě‑
pojetí mezi námi. říme, že prostor skýtá k objevení mnoho dalšího
Večer poté strávíme v slavnostně pojatém sá‑ ze světa umění. Průvodce bude pro vás samo‑
le při předání ocenění hoteliérům a aktérům zřejmě připraven.
z naší branže. Noblesní ráz večera, podpořený Není nic lepšího než se potkat a být součástí
skvělou zážitkovou gastronomií týmu šéfkucha‑ zážitků. A navíc – proč ne i bleisure?
ře Michala Janíka, podtrhnou tóny vesele za‑ Těšíme se na vás v Brně!
INZERCE