Page 13 - AHRzpravodaj_ahr0520
P. 13

AKCE



       LUBOMÍR BÁRTA ml.,                 Bar, který neexistuje, Super Panda Circus,    ruchu v roce 2021 a dalších letech. Jak se
       ředitel Four Seasons hotel         4 pokoje či zážitkový hotel Anybody. Vystu-  změní svět, jak se změní cestovní návyky lidí?
       Bangkok, ředitel Four              dovaný psycholog, člen Forbes 30 pod 30   A jaké dopady na odvětví cestovního ruchu,
       Seasons Hotel Seoul,               a Český Goodwill v kategorii inovací fandí   na hotelnictví můžeme očekávat?
       ředitel Four Seasons               prostředkům vylepšujícím mentální výkon,
       Resort Koh Samui                   projektové struktuře firmy, pohostinné gastro-
       Lubomír Bárta ml. přináší do       nomii a dlouhým pobytům v přírodě.  JAN HERGET, ředitel agentu-
       své role bohaté zkušenosti, které pramení                              ry CzechTourism s přednáš-
       z jeho celoživotního působení v hotelovém   TÉMA: DVĚ TVÁŘE KRIZE:     kou o chysta-
       odvětví, naposledy jako GM uvádějící v roce   DLUHY VS. KREATIVITA     ných zahraničních mar-
       2015 do provozu hotel Four Seasons Hotel   Covid nám všem z hlediska financí pořádně   ketingových kampaních
       Seoul. Bangkok byl místem, kde již v roce   zatopil – vyhrabat se z milionových dluhů   na podporu příjezdového
       2004 zahájil svoje působení u společnosti   nebude vůbec jednoduché. Když ale pomi-  cestovního ruchu. Cílem
 15. KONFERENCE AHR ČR – 20. 11. 2020 V BRNĚ  Four Seasons ve funkci F & B Director ještě   neme peníze, je pandemická krize vlastně   aktivit agentury CzT bude
                                          jedna velká podnikatelská jízda. V čem hledat
                                                                              maximálně podpořit incomingový cestovní
       předtím, nežli přešel na další resorty společ-
  WWW.KONFERENCEAHR.CZ  nosti v Thajsku, včetně Chiang Mai a Koh   pozitiva současné situace?  ruch, představovat naši republiku jako zají-
       Samui.
                                                                              mavou a bezpečnou post-covidovou destinaci.
                                                                              Dozvíte se, jaké kampaně, na jakých trzích
       TÉMA: ASIJSKÝ HOTELOVÝ PRŮMYSL     CHRISTIAN CHU & MIROSLAV ŠOLE,      a v jakých formátech se připravují.
       Z POHLEDU PANDEMIE                 Christian Chu – Šéfkuchař a gastronom,
       Náhled pod pokličku asijského hotelnictví   spolumajitel fine diningové restaurace Levitate.
       v době koronavirové a dopad nařízených   Miroslav Šole – Executive Manager a spolu-  Kromě výše uvedeného bude odpolední pro-
       opatření, jejich dodržování, a především   majitel fine diningové restaurace Levitate.  gram zakončen panelovou diskuzí.
       změny v orientaci na domácí klientelu při   Christian Chu je mladý
       současném nulovém zahraničním turistickém   inovativní šéfkuchař       K tématu VÝZVY A BUDOUCNOST
       ruchu. Jak se s krizí vyrovnávají asijské hotely   původem z Vietnamu,   HOTELNICTVÍ A GASTRONOMIE
       a lze z této krizové situace získat ponaučení   který vnáší do restaurač-  budeme debatovat s:
       pro evropské hotely? Jaké jsou reakce asijských   ního businesu svěží vítr.
       hostů a změní tato krize jejich požadavky při   Momentálně vede tým    Hanou Slavíčkovou,
       cestách do Evropy v době po epidemii? Co se   kuchařů ve vlastní restauraci   jednatelkou penzionu
       dá očekávat a jak hodně tato krize ovlivní to,   Levitate v Praze. Ta získala pro rok 2020 už   Bed & Bike Prachatice
       jak budou vypadat hotely v budoucnosti?  opakovaně označení „Creative Cuisine“ a to
                                          jako jediná v ČR. V anketě Zlatý kuchař 2018   Josefem Bárou,
                                          byl vyhlášen nejlepším zahraničním kuchařem   Generálním ředitelem
       JAN JELÍNEK,                       u nás. Je členem clubu Forbes 30 pod 30.  EuroAgentur
       Founder & Creative                 Miroslav Šole se věnuje gast-
       director B&T Agency                ronomii celý svůj profesní          Evou Paškovou,
       Jan vymýšlí blbosti už             život. 20 let pracoval ve           Generální ředitelkou OREA Spa
       od dětství. Posledních             vysokých manažerských               Hotel Palace, OREA Spa Hotel
       17 let za to dokonce dostá-        postech u největší caterin-         Bohemia, OREA Hotel Anglický
       vá zaplaceno. Z toho 10 let        gové firmy světa Compass            Dvůr, OREA Spa Hotel Cristal,
       pracoval jako kreativní ředitel jak českých, tak   Group. Trvale cestoval, přímo   OREA Spa Hotel San Remo
       mezinárodních reklamních agentur. Před 3   řídil 700 restaurací, a tak poznával tu nejvyšší
       lety pak založil reklamní agenturu B&T, která   gastronomii ve světě. Pracoval s nejlepšími   Radkem Pálkou,
       nyní působí v celém regionu. Letos k tomu   šéfkuchaři a inovátory oboru.  Šéfkuchařem hotelu Duo Praha
       přidal inovační lab.
                                          TÉMA: SYSTEMATICKÝ PŘÍSTUP          Markem Chmátalem,
       TÉMA: JE NA ČASE BÝT SKUTEČNĚ      VEDE K VÍTĚZSTVÍ                    Business Development Director,
       KREATIVNÍ                          I V GASTRONOMII                     O2 arena & O2 universum
       Co nabídnout a jak se prezentovat v době,   Ekonomiku provozovny je nezbytné aktivně
       kdy se vše okolo nás mění a ničím si nemůže-  kontrolovat každý den a nikoli jen sledovat   Konferenční večer, tak jak
       me být jistí? Pro nadcházející měsíce, možná   výši bankovního účtu. Neměli bychom se jen   je již zvykem, bude patřit
       roky, neexistují žádné „guidelines“ ani „best   snažit dostat se do stavu před covidem, musí-  závěrečnému galavečeru. Při této příležitosti
       practices“. Nejlepší věcí, kterou se tedy vy-  me chtít výrazně víc. Snižování cen a přílišné   předáme ceny AHR ČR za rok 2020. Těšit se
       bavit, je kreativita a odvaha dělat chyby. A to   podbízení nás navíc může i zabít. Levitate   můžete na umělecké vystoupení a slavnostní
       platí i pro hotely a restaurace.   přichází s promyšleným systémem, který by   raut, který připraví tým kuchařů z BW Premier
                                          měl podpořit rozvoj gastronomie.    International hotelu. Po ukončení nás čeká
                                                                              oblíbená after party s DJ.
       JAN VLACHYNSKÝ,                                                        Cena za konferenci, včetně odborného
       spolumajitel Super                 Pozvání také přijali                programu a galavečera, je při registraci do
       Panda Circus, Bar, který                                               19. 10. 2020 speciální – pouze 2 500 Kč.
       neexistuje, 4 pokoje               ONDŘEJ ŠPAČEK,                      Zároveň jsme pro Vás připravili zvýhodněné  TEXT: JAN SÁDECKÝ / FOTO: ARCHIV
       Honza Vlachynský je                ředitel společnosti                 balíčky pro týmy.
       zakladatelem brněnské              Economy
       gastronomické skupiny Lidi         Impact Art, s.r.o.,                 PROGRAM, MEDAJLONKY ŘEČNÍKŮ,
       z Baru, která provozuje dnes už legendární   který nás seznámí s pre-   REGISTRACE I BALÍČKY – VŠE NA
       a za hranicemi Česka známé podniky jako   dikcí vývoje cestovního      WWW.KONFERENCEAHR.CZ

                                                                                                               11
   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18