Page 13 - AHRzpravodaj_ahr0520
P. 13
AKCE
LUBOMÍR BÁRTA ml., Bar, který neexistuje, Super Panda Circus, ruchu v roce 2021 a dalších letech. Jak se
ředitel Four Seasons hotel 4 pokoje či zážitkový hotel Anybody. Vystu- změní svět, jak se změní cestovní návyky lidí?
Bangkok, ředitel Four dovaný psycholog, člen Forbes 30 pod 30 A jaké dopady na odvětví cestovního ruchu,
Seasons Hotel Seoul, a Český Goodwill v kategorii inovací fandí na hotelnictví můžeme očekávat?
ředitel Four Seasons prostředkům vylepšujícím mentální výkon,
Resort Koh Samui projektové struktuře firmy, pohostinné gastro-
Lubomír Bárta ml. přináší do nomii a dlouhým pobytům v přírodě. JAN HERGET, ředitel agentu-
své role bohaté zkušenosti, které pramení ry CzechTourism s přednáš-
z jeho celoživotního působení v hotelovém TÉMA: DVĚ TVÁŘE KRIZE: kou o chysta-
odvětví, naposledy jako GM uvádějící v roce DLUHY VS. KREATIVITA ných zahraničních mar-
2015 do provozu hotel Four Seasons Hotel Covid nám všem z hlediska financí pořádně ketingových kampaních
Seoul. Bangkok byl místem, kde již v roce zatopil – vyhrabat se z milionových dluhů na podporu příjezdového
2004 zahájil svoje působení u společnosti nebude vůbec jednoduché. Když ale pomi- cestovního ruchu. Cílem
15. KONFERENCE AHR ČR – 20. 11. 2020 V BRNĚ Four Seasons ve funkci F & B Director ještě neme peníze, je pandemická krize vlastně aktivit agentury CzT bude
jedna velká podnikatelská jízda. V čem hledat
maximálně podpořit incomingový cestovní
předtím, nežli přešel na další resorty společ-
WWW.KONFERENCEAHR.CZ nosti v Thajsku, včetně Chiang Mai a Koh pozitiva současné situace? ruch, představovat naši republiku jako zají-
Samui.
mavou a bezpečnou post-covidovou destinaci.
Dozvíte se, jaké kampaně, na jakých trzích
TÉMA: ASIJSKÝ HOTELOVÝ PRŮMYSL CHRISTIAN CHU & MIROSLAV ŠOLE, a v jakých formátech se připravují.
Z POHLEDU PANDEMIE Christian Chu – Šéfkuchař a gastronom,
Náhled pod pokličku asijského hotelnictví spolumajitel fine diningové restaurace Levitate.
v době koronavirové a dopad nařízených Miroslav Šole – Executive Manager a spolu- Kromě výše uvedeného bude odpolední pro-
opatření, jejich dodržování, a především majitel fine diningové restaurace Levitate. gram zakončen panelovou diskuzí.
změny v orientaci na domácí klientelu při Christian Chu je mladý
současném nulovém zahraničním turistickém inovativní šéfkuchař K tématu VÝZVY A BUDOUCNOST
ruchu. Jak se s krizí vyrovnávají asijské hotely původem z Vietnamu, HOTELNICTVÍ A GASTRONOMIE
a lze z této krizové situace získat ponaučení který vnáší do restaurač- budeme debatovat s:
pro evropské hotely? Jaké jsou reakce asijských ního businesu svěží vítr.
hostů a změní tato krize jejich požadavky při Momentálně vede tým Hanou Slavíčkovou,
cestách do Evropy v době po epidemii? Co se kuchařů ve vlastní restauraci jednatelkou penzionu
dá očekávat a jak hodně tato krize ovlivní to, Levitate v Praze. Ta získala pro rok 2020 už Bed & Bike Prachatice
jak budou vypadat hotely v budoucnosti? opakovaně označení „Creative Cuisine“ a to
jako jediná v ČR. V anketě Zlatý kuchař 2018 Josefem Bárou,
byl vyhlášen nejlepším zahraničním kuchařem Generálním ředitelem
JAN JELÍNEK, u nás. Je členem clubu Forbes 30 pod 30. EuroAgentur
Founder & Creative Miroslav Šole se věnuje gast-
director B&T Agency ronomii celý svůj profesní Evou Paškovou,
Jan vymýšlí blbosti už život. 20 let pracoval ve Generální ředitelkou OREA Spa
od dětství. Posledních vysokých manažerských Hotel Palace, OREA Spa Hotel
17 let za to dokonce dostá- postech u největší caterin- Bohemia, OREA Hotel Anglický
vá zaplaceno. Z toho 10 let gové firmy světa Compass Dvůr, OREA Spa Hotel Cristal,
pracoval jako kreativní ředitel jak českých, tak Group. Trvale cestoval, přímo OREA Spa Hotel San Remo
mezinárodních reklamních agentur. Před 3 řídil 700 restaurací, a tak poznával tu nejvyšší
lety pak založil reklamní agenturu B&T, která gastronomii ve světě. Pracoval s nejlepšími Radkem Pálkou,
nyní působí v celém regionu. Letos k tomu šéfkuchaři a inovátory oboru. Šéfkuchařem hotelu Duo Praha
přidal inovační lab.
TÉMA: SYSTEMATICKÝ PŘÍSTUP Markem Chmátalem,
TÉMA: JE NA ČASE BÝT SKUTEČNĚ VEDE K VÍTĚZSTVÍ Business Development Director,
KREATIVNÍ I V GASTRONOMII O2 arena & O2 universum
Co nabídnout a jak se prezentovat v době, Ekonomiku provozovny je nezbytné aktivně
kdy se vše okolo nás mění a ničím si nemůže- kontrolovat každý den a nikoli jen sledovat Konferenční večer, tak jak
me být jistí? Pro nadcházející měsíce, možná výši bankovního účtu. Neměli bychom se jen je již zvykem, bude patřit
roky, neexistují žádné „guidelines“ ani „best snažit dostat se do stavu před covidem, musí- závěrečnému galavečeru. Při této příležitosti
practices“. Nejlepší věcí, kterou se tedy vy- me chtít výrazně víc. Snižování cen a přílišné předáme ceny AHR ČR za rok 2020. Těšit se
bavit, je kreativita a odvaha dělat chyby. A to podbízení nás navíc může i zabít. Levitate můžete na umělecké vystoupení a slavnostní
platí i pro hotely a restaurace. přichází s promyšleným systémem, který by raut, který připraví tým kuchařů z BW Premier
měl podpořit rozvoj gastronomie. International hotelu. Po ukončení nás čeká
oblíbená after party s DJ.
JAN VLACHYNSKÝ, Cena za konferenci, včetně odborného
spolumajitel Super Pozvání také přijali programu a galavečera, je při registraci do
Panda Circus, Bar, který 19. 10. 2020 speciální – pouze 2 500 Kč.
neexistuje, 4 pokoje ONDŘEJ ŠPAČEK, Zároveň jsme pro Vás připravili zvýhodněné TEXT: JAN SÁDECKÝ / FOTO: ARCHIV
Honza Vlachynský je ředitel společnosti balíčky pro týmy.
zakladatelem brněnské Economy
gastronomické skupiny Lidi Impact Art, s.r.o., PROGRAM, MEDAJLONKY ŘEČNÍKŮ,
z Baru, která provozuje dnes už legendární který nás seznámí s pre- REGISTRACE I BALÍČKY – VŠE NA
a za hranicemi Česka známé podniky jako dikcí vývoje cestovního WWW.KONFERENCEAHR.CZ
11