Page 4 - cely_gh0220_fin
P. 4
OBSAH
50
16 62
32 70
92
88
OBSAH
02-03/2020 102
3 KOKTEJL 44 MARKETING 80 Kouzlo venkovní kuchyně
6 KDO JE KDO Marketing v době (po)koronavirové 84 Veganské grilování není jen o zelenině
8 KALENDÁŘ AKCÍ 46 HOTEL 88 Co se bude pít v létě 2020
I do hotelů vstupuje umělá inteligence
VELETRŽNÍ TIPY 92 NA SLADKO
Co nás v létě ochladí? Zmrzka!
12 AKTUÁLNĚ Z AHR ČR 50 ROZHOVOR 96 Je libo točenou?
Přemek Forejt: Důležité je štěstí a zdravé
14 LEGISLATIVA sebevědomí 97 Synonymem Pardubic je perník
Základem je vždy příjem kvalitních 54 TECHNOLOGIE 98 Rodinný klenot nemusí být zrovna
potravin Čistý vzduch ze zlata
16 TÉMA 60 Rozhovor: Nemocniční strava nemusí 100 KÁVA A ČAJ
Co teď, co dál? být nuda Čajový zeměpis II:
32 SVATEBNÍ SPECIÁL 62 Kdo je v kuchyni nejchytřejší Za čajem do Evropy a Ameriky
Lesk a bída svatebního byznysu 70 SEZONA 102 GASTRO A VÍNO
40 MANAŽER Grilování, zdravější alternativa ke smažení Someliér – nutnost, nebo frajeřina?
Inspirace pro manažery: 76 Na ulici aneb pravidla předzahrádek 106 K létu patří růžové!
nejnovější hotelové trendy 78 Gril na předzahrádce
2 www.gastroahotel.cz