Page 4 - cely_gh0220_fin
P. 4

OBSAH













                                                                                                     50











                                                                    16                                62




                                         32                                                          70









                                                                  92




                                                    88







       OBSAH




       02-03/2020                                                                                102




           	 3	KOKTEJL                        	 44	MARKETING                       80  Kouzlo venkovní kuchyně
           	 6	KDO JE KDO                     	  	Marketing v době (po)koronavirové    84  Veganské grilování není jen o zelenině
           	 8	KALENDÁŘ AKCÍ                  	 46	HOTEL                           88  Co se bude pít v létě 2020

                                                	I do hotelů vstupuje umělá inteligence
              VELETRŽNÍ TIPY                                                     	 92	 NA SLADKO

                                                                                     	 Co nás v létě ochladí? Zmrzka!
           	12	AKTUÁLNĚ Z AHR ČR              	 50	ROZHOVOR                        96  Je libo točenou?

                                                	Přemek Forejt: Důležité je štěstí a zdravé
            14	LEGISLATIVA	                        sebevědomí                      97  Synonymem Pardubic je perník
           	  	Základem je vždy příjem kvalitních    	 54	TECHNOLOGIE              98  Rodinný klenot nemusí být zrovna
                potravin                      	  	Čistý vzduch                         ze zlata
           	16	TÉMA	                            60 Rozhovor: Nemocniční strava nemusí    	100	 KÁVA A ČAJ
           	  	Co teď, co dál?                     být nuda                           Čajový zeměpis II:
             32	SVATEBNÍ SPECIÁL	               62 Kdo je v kuchyni nejchytřejší        Za čajem do Evropy a Ameriky
           	  	Lesk a bída svatebního byznysu  70	SEZONA                          102	 GASTRO A VÍNO
           	 40	MANAŽER                       	  	Grilování, zdravější alternativa ke smažení  Someliér – nutnost, nebo frajeřina?
           	  	Inspirace pro manažery:          76  Na ulici aneb pravidla předzahrádek    106  K létu patří růžové!
                nejnovější hotelové trendy      78  Gril na předzahrádce


       2 www.gastroahotel.cz
   1   2   3   4   5   6   7   8   9