Page 3 - novy_gh0121
P. 3
na úvod
leden/únor 2021
REDAKCE
Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
VYDAVATEL
DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
EDITORKA
Ema Pellarová
pellarova@gastroahotel.cz
INZERCE
Diana Marková, +420 603 433 320
markova@gatroahotel.cz,
dimark@email.cz
KOREKTURY
Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
krejcova@gastroahotel.cz
SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
Gabriela Bartošová, Branko Černý,
Kateřina Fišerová, Lucie Havrdová,
Lenka Kabeláčová, Tomáš Krejča,
Michaela Kubíčková, Jiří Kučera,
Alice Mlýnková, Petra Vicková,
Olga Vomáčková
DESIGN
Lenka Chybová
chybova@gastroahotel.cz
VÝROBA
Print Production s.r.o., Nádražní 3,
150 00 Praha 5
DISTRIBUCE Milé čtenářky,
Postservis, Poděbradská 39,
109 00 Praha 9 milí čtenáři,
Objednání předplatného na:
info@gastroahotel.cz to se nám to zase komplikuje. Už jsme se
www.gastroahotel/predplatne
všichni tolik těšili, že rok 2021 bude rokem
Gastro&Hotel prof i revue
vychází 6x ročně. lepším nejen pro gastronomii a hotelnictví
a ono zatím nic. Zkusíme vám alespoň
MK ČR E 18532
ISSN 1803-585X zpříjemnit pár chvilek našimi články.
Vydavatel neodpovídá Dozvíte se, jak vidí vývoj situace naši
za věcný obsah inzerátů.
„kapitáni“, že to někdy přes závážnost
Fotograf ie: situace jde anebo jak dosáhnout životní
archiv f irem a Shutterstock
rovnováhy. Virům a bakteriím zkomplikuje
život přehled parních čističů a naleznete
Profesní partneři i tipy, jak se postarat o drahé přístroje,
které zahálejí nejen v kuchyních.
Milovníci jelítek jistě ocení návod, jak na
zabijačkové hody a pod ruce nakouknete
cukrářce Fany Šádové. A víte, jaká budou
Najdete nás také na
vína loňského ročníku?
www.facebook.com/gastroahotel
instagram.com/gastroahotel Doufáme, že to bude zajímavé počtení.
Vaše redakce
www.gastroahotel.cz 1