Page 3 - novy_gh0121
P. 3

na úvod











              leden/únor 2021



        REDAKCE
        Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
        VYDAVATEL
        DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
        EDITORKA
        Ema Pellarová
        pellarova@gastroahotel.cz
        INZERCE
        Diana Marková, +420 603 433 320
        markova@gatroahotel.cz,
        dimark@email.cz
        KOREKTURY
        Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
        krejcova@gastroahotel.cz
        SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
        Gabriela Bartošová, Branko Černý,
        Kateřina Fišerová, Lucie Havrdová,
        Lenka Kabeláčová, Tomáš Krejča,
        Michaela Kubíčková, Jiří Kučera,
        Alice Mlýnková, Petra Vicková,
        Olga Vomáčková
        DESIGN
        Lenka Chybová
        chybova@gastroahotel.cz
        VÝROBA
        Print Production s.r.o., Nádražní 3,
        150 00 Praha 5
        DISTRIBUCE                                          Milé čtenářky,
        Postservis, Poděbradská 39,
        109 00 Praha 9                                      milí čtenáři,
        Objednání předplatného na:
        info@gastroahotel.cz                              to se nám to zase komplikuje. Už jsme se
        www.gastroahotel/predplatne
                                                          všichni tolik těšili, že rok 2021 bude rokem
        Gastro&Hotel prof i revue
        vychází 6x ročně.                                 lepším nejen pro gastronomii a hotelnictví
                                                          a ono zatím nic. Zkusíme vám alespoň
        MK ČR E 18532
        ISSN 1803-585X                                    zpříjemnit pár chvilek našimi články.
        Vydavatel neodpovídá                              Dozvíte se, jak vidí vývoj situace naši
        za věcný obsah inzerátů.
                                                          „kapitáni“, že to někdy přes závážnost
        Fotograf ie:                                      situace jde anebo jak dosáhnout životní
        archiv f irem a Shutterstock
                                                          rovnováhy. Virům a bakteriím zkomplikuje
                                                          život přehled parních čističů a naleznete
        Profesní partneři                                 i tipy, jak se postarat o drahé přístroje,
                                                          které zahálejí nejen v kuchyních.

                                                          Milovníci jelítek jistě ocení návod, jak na
                                                          zabijačkové hody a pod ruce nakouknete
                                                          cukrářce Fany Šádové. A víte, jaká budou
           Najdete nás také na
                                                          vína loňského ročníku?
           www.facebook.com/gastroahotel
           instagram.com/gastroahotel                     Doufáme, že to bude zajímavé počtení.
                                                                                        Vaše redakce


                                                                                                 www.gastroahotel.cz 1
   1   2   3   4   5   6   7   8