Page 10 - AHRzpravodaj_0522
P. 10
AKCE
VÝROČNÍ CENY AHR ČR
Asociace hotelů a restaurací České republiky ocení po roční pauze odborníky, kteří svými
úspěchy a špičkovou úrovní služeb přispívají k dobrému jménu hotelnictví a gastronomie.
Od května tohoto roku bylo možné nominovat Vás nebo vaše kolegy z oboru v těchto kategoriích: Hoteliér roku, Restauratér
roku, Mladý manažer roku, Odpovědný hotel a Penzion roku. AHR ČR myslí i na vzdělávání mladých a jejich další profesní růst.
Tradičně v rámci Výročních cen uděluje cenu Škola roku, která hodnotí učiliště, střední i vysoké školy se zaměřením na obory
cestovního ruchu. Velmi přínosné je také vyhodnocení Nejlepší studentské práce roku v oboru hotelnictví, gastronomie
a cestovního ruchu, která je výrazem uznání za práci studentů z pohledu uplatnitelnosti dané práce v praxi a přínosu pro obor.
Rada AHR ČR tradičně udělí i Mimořádné ocenění osobnosti, která se významným způsobem zasloužila o rozvoj a dobrou image
našeho oboru. Ocenění budou předána 21. října během slavnostního galavečera při příležitosti konání 15. konference AHR ČR
v Hotelu Best Western Premier International Brno. Budeme rádi, pokud se tohoto slavnostního ceremoniálu osobně zúčastníte.
Všem kandidátům na Výroční ceny gratulujeme k nominaci. Poděkování patří i Vám všem, kteří jste nominace zaslali.
V letošním roce se k Výročním cenám sešlo 53 nominací. Informace k jednotlivým nominovaným naleznete na www.cenyahr.cz.
Výroční ceny AHR 2022 – PŘEHLED NOMINACÍ
Hoteliér Hotelové řetězce Penzion roku penzion
roku a hotely nad 80 pokojů Penzion Valtice Valtice
Tereza Vydrová Clement Hotel Prague & Amarilis Hotel Penzion Podhorní mlýn Kostelec nad Orlicí
Prague, General Manager
Penzion Šarlota Lokalita vinné sklepy Mutěnice
Milan Švára Le Hotels Group, Hotel Director Casa Andělka Andělská Hora
Milan Krajovan Astoria Hotel Karlovy Vary, Penzion na Kraji lesa Valašské Meziříčí
General Manager
Ing. Mgr. Vladana Aquapalace Prague, Penzion Šaldorf Nový Šaldorf
Horáková, MBA General Manager Wellness penzion U Grygarů Lipník nad Bečvou
Mgr. Michaela CPI Hotels – Comfort Hotel Prague City Joachim Lewidt Spálené Poříčí
Bieliková East Hotel, General Manager / Penzion Frymburk Frymburk
Director of Training and Development Mladý manažer
Hotely do 80 pokojů Robin Klička Hotel Aplaus, Manažer restaurace Bohém
Ing. Jolanta Zámeček Petrovice, a. s., Mykyta Isachenkov NH Prague City, NH Collection Prague,
Burgotová Majitelka Cluster front Office Manager
Ing. Ivo Wellness hotel Panorama Blansko, Petr Jaroš Le Hotels Group – Grand Majestic Hotel
Lachman Ředitel hotelu Prague, Event Manager
Dr. Ing. Vít Buchta Hotel Golf Garni***, Majitel hotelu Anna Mayerová Vienna House Andels Prague, Convention Manager
Josef Hájek Hotel Skanzen – Skanzen Modrá, s. r. o., Helena Hradilová NH Collection Olomouc, Congress,
Jednatel/ředitel Front Office Manager
Viliam Sivek Sivek Hotels, Jednatel společnosti Vendula Brýdlová hotel Andaz Prague, Human Resources Manager
Mgr. Eva Přibová Wellness hotel Florián České Žleby, Vladimir Golodov Hotel DUO (Jan Hotels),
Manažerka hotelu Bohemia Properties, a.s., Front Office Manager
Zdenek Adamec Penzion Rejvíz***, Majitel Kamila Pechan Folklore Garden s.r.o.,
Restauratér roku Samostatné restaurace Event / Wedding manažerka
Veronika Folklore Garden, Odpovědný hotel/restaurace
Šlejharová Generální manažerka restaurace The Artisan, restaurace Štepán Dvořák,
Petr Faktor Erzgecatering, s. r. o., hotelu Marriott Prague Restaurant manager
Jednatel společnosti, provozní Hotel Oblík Olga Chabr‑Grillová, Jednatelka H. I. Farm
Monika Jirků Monika Jirků, Restaurační správa, s. r. o., Hotel Freud Roman Horváth, Majitel
Vedoucí – majitel Mamaison Residence Martina Černá,
Bc. Petr Berka Angusfarm Soběsuky, Manažer restaurace Downtown Prague Cluster General Manager
Hotelové restaurace Mosaic House Design Hotel Juerg Zwahlen, Majitel
Miroslav Moldřík Zámek Zábřeh Hotel & Pivovar / Škola roku
Zámek Zábřeh, s. r. o., Šéfkuchař Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb SČMSD Šilheřovice, s.r.o.
David Viktorín Chateau de Frontiere/ Hotelová škola Poděbrady
Hraniční zámeček /HZ Hotel, s. r. o.,
Šéfkuchař restaurantu Chateau Petit Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace
Ing. Richard Bielik Restaurace ZEM a Hotelu Andaz Prague, SŠGH Praha – Braník
Chef de Cuisine Střední odborné učiliště gastronomie, Praha 10 TEXT: ANDREA ŠKODNÁ / FOTO: ARCHIV
Adam Furthner Zdejší kuchyně, restaurace hotelu Střední škola gastronomie a služeb Nová Paka
a Robert Beneda Zlatá hvězda**** Třeboň, Obchodně Podnikatelská Fakulta v Karviné,
Šéfkuchař a F & B Manager Katedra cestovního ruchu a volnočasových aktivit
Vojtěch Beseda Zámeček Petrovice, a.s., Šéfkuchař Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb, Litoměřice
František Káňa Keilberg Resort, Ředitel hotelu + kuchař Střední odborná škola Litovel
8