Page 4 - cely_gh0221
P. 4
březen/duben/
OBSAH květen 2021
18
10
24 68 51
Chytré chlazení a mrazení 64
3 kdo je kdo 42 technologie
6 legislativa pro 21. století
Evidence skutečných majitelů,
podstatné změny 48 gastro a stát
Zaplatí stát za činy vlády?
56 8 akce, novinky 51 technologie
S inovacemi se šetří
10 téma
Gastronime to nikdy nevzdá! a vyčkává
18 hotel 56 sezona
Jarní veggie pohlazení
40 na sezonu po covidu 60 Jahody, ovoce lásky
Hotelový restart, jak se připravit
64 Zmrzlina – ano či ne?
24 gastro
Výdejní okýnka jen tak nezmizí! 68 na sladko
30 manažer Xavier Carchenilla: Cukrařina
je barevný, pestrý a nekonečný
Třetinu života pracujeme
svět kreativity
34 marketing 71 sezona
Clubhouse, zrodila se hvězda? Předzahrádky
36 hygiena 74 gastro a víno
Ochrana zdraví při práci, Růžové tóny nejen léta
a její rizika
77 gastro a pivo
40 rozhovor Pohádka o pandemické 74
Pavel Bortník: Gastronomie pivovici
má blízko k umění
2 www.gastroahotel.cz