Page 4 - cely_gh0221
P. 4

březen/duben/

                OBSAH květen 2021







                                                                                 18











                                                                    10
















   24                                      68                                    51




                                                                      Chytré chlazení a mrazení   64

                                      3 kdo je kdo                42 technologie
                                      6 legislativa                    pro 21. století
                                        Evidence skutečných majitelů,
                                         podstatné změny            48 gastro a stát
                                                                      Zaplatí stát za činy vlády?
  56                                  8 akce, novinky             51  technologie

                                                                      S inovacemi se šetří
                                     10 téma
                                        Gastronime to nikdy nevzdá!       a vyčkává
                                     18 hotel                      56 sezona
                                                                      Jarní veggie pohlazení
   40                                    na sezonu po covidu      60 Jahody, ovoce lásky
                                        Hotelový restart, jak se připravit
                                                                    64  Zmrzlina – ano či ne?
                                      24 gastro
                                        Výdejní okýnka jen tak nezmizí!    68 na sladko
                                      30 manažer                         Xavier Carchenilla: Cukrařina
                                                                       je barevný, pestrý a nekonečný
                                        Třetinu života pracujeme
                                                                       svět kreativity
                                      34 marketing                 71 sezona
                                        Clubhouse, zrodila se hvězda?  Předzahrádky

                                    36 hygiena                     74 gastro a víno
                                        Ochrana zdraví při práci,     Růžové tóny nejen léta
                                         a její rizika
                                                                   77 gastro a pivo
                                      40 rozhovor                     Pohádka o pandemické      74
                                        Pavel Bortník: Gastronomie         pivovici
                                         má blízko k umění



       2 www.gastroahotel.cz
   1   2   3   4   5   6   7   8   9