Page 5 - cely_gh0123
P. 5
Novinky
VELETRHY
PROWEIN
Kdy: 19.–21. 3. 2023
Kde: Düsseldorf, Německo
Mezinárodní veletrh vín
a lihovin určený odborným
návštěvníkům. Podrobné
informace naleznete na
www.prowein.de.
ČESKO BEZ MICHELINSKÝCH HVĚZD?
Pokud Česko nepodepíše smlouvu s firmou Michelin,
může přijít o restaurace s michelinskou hvězdou.
Michelin požaduje po jednotlivých zemích poplatek deset
milionů korun za tři roky a smlouvy chce uzavřít se stát-
ními agenturami. V Česku je to agentura CzechTourism,
definitivně ale rozhodne Ministerstvo pro místní rozvoj.
V Česku jsou nyní dvě restaurace s jednou michelinskou
hvězdou – pražské restaurace Field a La Degustation
Bohême Bourgeoise.
WORKSHOPY
KRIZOVÉ SITUACE V PROVOZU
A PSYCHOLOGICKÁ PODPORA
Kdy: 23. 2. 2023 Kde: sídlo AHR, Praha
Potřebujete si být víc jistí, jak se zachovat,
když se ve vašem provozu stane nena-
dálá stresující událost? Jak se zachovat
v případě úrazu, živelné katastrofy, přepa-
dení nebo když se setkáte s agresivním
chováním? To vše se naučíte v kurzu
pod odborným vedením. Více informací
naleznete na www.ahrcr.cz.
SUSHI
Kdy: 11. 3. 2023 Kde: hotelová škola, Plzeň
Workshop s Richardem Tomášem, který je
jedním z nejlepších sushi masterů u nás
i v Evropě a v loňském roce získal zlatou me-
dialii na Sushi World Cupu v Japonsku. Více
informací naleznete na www.akc.cz.
www.gastroahotel.cz 3