Page 4 - cely_gh0123
P. 4

Obsah
























                                                       17                                        26






















                                                       32                                        49






                                     Obsah LEDEN/ÚNOR 2023




                     3   Novinky                                32  Technologie
                     4  Kdo je kdo                                 Vybavení kuchyně kdysi a dnes
                     6  Dotace                                  38  Suroviny
                         Garantovaná úspora energií                Nebojte se oleje
                         a inteligentní energetický management    41  Co prozdradí pečivo
                     11  Restaurace                             46  Catering
                         Gastronomie 2023                          Raut není jen o ceně
                     17  Jak oslovit více zákazníků?            49  Trendy
                         Nepodceňujte design.                      Blue Zones – jídla inspirovaná
                     22  Rozhovor                                  zeměmi dlouhověkosti
                         Tomáš Popp: Gastronomie                53  Gastro a víno
                         je sexy obor                              Klára Kollárová: Vínu se musíte
                     26  Gastro                                    intenzivně věnovat
                         Novým trendem jsou nealko bary         55  Jaký bude (je) ročník 2022
                     28  Legislativa                            58  Gastro a pivo
                         Legislativa v gastronomii                 Kdy se začne točit eko pivo?





                     2 www.gastroahotel.cz
   1   2   3   4   5   6   7   8   9