Page 4 - cely_gh0123
P. 4
Obsah
17 26
32 49
Obsah LEDEN/ÚNOR 2023
3 Novinky 32 Technologie
4 Kdo je kdo Vybavení kuchyně kdysi a dnes
6 Dotace 38 Suroviny
Garantovaná úspora energií Nebojte se oleje
a inteligentní energetický management 41 Co prozdradí pečivo
11 Restaurace 46 Catering
Gastronomie 2023 Raut není jen o ceně
17 Jak oslovit více zákazníků? 49 Trendy
Nepodceňujte design. Blue Zones – jídla inspirovaná
22 Rozhovor zeměmi dlouhověkosti
Tomáš Popp: Gastronomie 53 Gastro a víno
je sexy obor Klára Kollárová: Vínu se musíte
26 Gastro intenzivně věnovat
Novým trendem jsou nealko bary 55 Jaký bude (je) ročník 2022
28 Legislativa 58 Gastro a pivo
Legislativa v gastronomii Kdy se začne točit eko pivo?
2 www.gastroahotel.cz