Page 5 - cely_gh0521
P. 5

aktuálně





                                                                            Konference Standardy

                                                                     v rámci stravovacích služeb

                                                                                            KDY: 11. 10. 2021
                                                                          KDE: Praha, Clarion Congress Hotel Prague
                                                                  15. ročník konference,
                                                                  která je určena
                                                                  pro management
                                                                  stravovacích provozů
                                                                  hotelů, školních jídelen,
                                                                  zdravotnických zařízení
                                                                  nebo domovů pro
                                                                  seniory. Více informací
           Kongres                                                a přihlášky na
                                                                  www.akc.cz
           FOR GASTRO & HOTEL


           KDY: 7. 10. 2021 KDE: : Praha, PVA EXPO PRAHA        Recepční profesionál
           Odborný celodenní kongres je největší setkání majitelů,
           manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací    KDY: 13. 10. 2021 KDE: Praha, sídlo AHR
           a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů    Kurz se zaměřuje na seznámení se základními pojmy, jak
           z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev    zákazníka správně oslovovat jménem, jak řešit námitky
           a odborné veřejnosti pořádané v České republice.     a připomínky, jak profesionálně zvládnout všechny úkony
           Podrobné informace na www.kongresforgastro.cz        spojené s prací recepce. Zaměřuje se také na nabídku
                                                                služeb concierge. Více na www.ahrcr.cz


        Seminář zvěřinové
        a houbové speciality

        KDY: 18. 11. 2021 KDE: Rožnov pod Radhoštěm,
        gastronomické studio firmy Retigo
        Pod vedením Jana Horkého, šéfkuchaře restaurace Art
        Nouveau, se účastníci seznámí s moderními úpravami
        podzimních surovin. Podrobnosti na www.akc.cz



          MULTIFUNKČNÍ INFRAČERVENÝ A VPICHOVÝ TEPLOMĚR TESTO 104-IR

          PRO SNÍMÁNÍ POVRCHOVÉ TEPLOTY S KONTROLOU TEPLOTY JÁDRA.
          Teploměr testo 104-IR je vodotěsný (IP65)   měření se zapne po stisku příslušného    Dva v jednom: infračervený
          vpichový teploměr kombinovaný s infra-  tlačítka. Naměřené hodnoty jsou lehce   a vpichový teploměr.
          červeným senzorem pro bezdotykové mě-  čitelné díky velkému podsvětlenému    Díky svému výklopnému
          ření teploty. Tento přístroj je možné použít   displeji. Ovládací tlačítka mají jasnou   mechanismu se ideálně vejde
          pro všechna měření v gastronomii. Jeho   funkci a každý uživatel snadno zvládne   do každé kapsy.
          využití je obzvláště výhodné při příjmu   jejich obsluhu. Přístroj testo 104-IR ne-   Dvoubodový laser s optikou
          zboží, kdy bezdotykově snímá povrchovou   požaduje žádná časově         10:1 přesně označuje měřenou
          teplotu jednotlivých potravin nebo celých   náročná měření ani             oblast a zaručuje tak
          palet se zbožím. Jeho výklopná sonda   žádnou složitou                       bezchybné měření.
          navíc umožňuje měření teploty jádra.    obsluhu. S po-                           Velmi kvalitní hrot a ro-
          Tento víceúčelový měřicí přístroj je sklad-  mocí teplomě-                      bustní výklopný kloub je
          ný a velmi praktický, protože se vejde do   ru testo 104-IR                     určený i do náročného
          každé kapsy. Jeho vpichová sonda je   zajistíte svým                            pracovního prostředí.
          přitom vždy bezpečně složená v přístroji.   zákazníkům                             Vodotěsný (IP65)
          Jakmile se sonda vyklopí, okamžitě se   kvalitní a čers-                        a v souladu se
          aktivuje displej přístroje. Infračervené   tvé potraviny.                       směrnicemi HACCP.



                                                                                                 www.gastroahotel.cz 3
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10