Page 4 - Gastro&Hotel 2022
P. 4

červenec/

                  OBSAH srpen 2022








                                                                                 6
















           12                                                                    29




                                            38












                              23







             3 novinky                        38 rozhovor                        46
                                                 Pavel Býček:
             4 kdo je kdo                          Restaurace se neřídí z kanceláře
             6 ochrana majetku                  42 sezona
              Pojistka proti finanční katastrofě  Street food i fast food:
            12 téma                                udržitelněji a zdravěji
              Pohodová cesta ke zdraví        46 Což takhle dát si salát!
           18  zaměstnanci                     52 na sladko
              Stravenky už nestačí                 Denisa Neprašová:
                                                   Špička má chutnat jako špička
            23 restaurace
              Přístup nulového odpadu         56  gastro a káva
                                                 Letní kávové speciály
            26 marketing
              Na volné noze? Jde to!          61  gastro a víno
                                                 Král vín největší vinařský projekt ČR
            29 hotel
              Jak zvýšit IQ hotelového zařízení  64 gastro a pivo
                                                 Bad Flash: Pivo, jak ho neznáte
           34 technologie                                                        52
              Robotizace a digitalizace
                v gastronomii: Není jiné cesty



       2 www.gastroahotel.cz
   1   2   3   4   5   6   7   8   9