Page 4 - Gastro&Hotel 2022
P. 4
červenec/
OBSAH srpen 2022
6
12 29
38
23
3 novinky 38 rozhovor 46
Pavel Býček:
4 kdo je kdo Restaurace se neřídí z kanceláře
6 ochrana majetku 42 sezona
Pojistka proti finanční katastrofě Street food i fast food:
12 téma udržitelněji a zdravěji
Pohodová cesta ke zdraví 46 Což takhle dát si salát!
18 zaměstnanci 52 na sladko
Stravenky už nestačí Denisa Neprašová:
Špička má chutnat jako špička
23 restaurace
Přístup nulového odpadu 56 gastro a káva
Letní kávové speciály
26 marketing
Na volné noze? Jde to! 61 gastro a víno
Král vín největší vinařský projekt ČR
29 hotel
Jak zvýšit IQ hotelového zařízení 64 gastro a pivo
Bad Flash: Pivo, jak ho neznáte
34 technologie 52
Robotizace a digitalizace
v gastronomii: Není jiné cesty
2 www.gastroahotel.cz