Page 3 - Gastro&Hotel 2022
P. 3

na úvod











              červenec/
              srpen 2022



        REDAKCE
        Hošťálkova 704/10, 169 00 Praha 6
        VYDAVATEL
        DILESTA PRODUCTION, s.r.o.
        EDITORKA
        Ema Pellarová
        pellarova@gastroahotel.cz
        INZERCE
        Diana Marková, +420 603 433 320
        markova@gatroahotel.cz,
        dimark@email.cz
        KOREKTURY
        Stáňa Krejčová, +420 604 129 448
        krejcova@gastroahotel.cz
        SPOLUPRACOVNÍCI REDAKCE
        Branko Černý, Václav Bartůšek,
        Kateřina Fišerová, Lenka Kabeláčová,
        Petr Kořistka, Olga Vomáčková
        DESIGN
        Lenka Chybová
        chybova@gastroahotel.cz
        VÝROBA
        Print Production s.r.o., Nádražní 3,
        150 00 Praha 5                                 Milé čtenářky, milí čtenáři,
        DISTRIBUCE
        Postservis, Poděbradská 39,
        109 00 Praha 9                               doufáme, že jste si užili odpočinkové léto se všemi
                                                     jeho odstíny (tedy kromě červené barvy pleti po
        Objednání předplatného na:
        info@gastroahotel.cz                         slunění při letošních rekordních teplotách). Také
        www.gastroahotel/predplatne                  věříme, že jste načerpali síly na nadcházející sezonu,
        Gastro&Hotel prof i revue                    ve které nás čeká mnoho neznámých.
        vychází 6x ročně.
        MK ČR E 18532                                Neplýtvání ve všech oblastech přestalo být módou
        ISSN 1803-585X                               a stalo se nutností, všichni si lámeme hlavu nad tím,
        Vydavatel neodpovídá                         jak co nejvíc ušetřit na energiích. K tomu pro vás
        za věcný obsah inzerátů.                     máme skvělý tip od naší grafičky Lenky, který už
        Fotograf ie:                                 využila celá naše redakce. Zkontrolujte všechny větší
        archiv f irem a Shutterstock
                                                     elektrické spotřebiče, které používáte několik let.
                                                     Nemají oproti těm moderním až několikanásobnou
                                                     spotřebu? Investice do nového, nejen kuchyňského
                                                     pomocníka, se vám může v blízké době vrátit.
        Profesní partneři
                                                     Kromě jiného vám v tomto čísle přinášíme i další
                                                     inspiraci, jak ušetřit. Najdete tu například zajímavé
                                                     tipy, jak využít zbytky jídla v restauracích, můžete si
                                                     také ověřit, jestli máte správně nastavené pojištění
                                                     majetku ve vašem hotelu či restauračním zařízení.
           Najdete nás také na
           www.facebook.com/gastroahotel             Mnoho dalších novinek z gastronomie se dozvíte
           instagram.com/gastroahotel                i na našem webu gastroahotel.cz.
                                                                    Úspěšné podnikání přeje vaše redakce.


                                                                                                 www.gastroahotel.cz 1
   1   2   3   4   5   6   7   8